12 °C Argos, GR
27 Οκτωβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μην κάνετε το κλασικό λάθος των συγκρίσεων. Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά και οι γύρω σας, που είναι σε αισθηματικές σχέσεις, δεν ξέρετε τι δυσκολίες μπορεί να κρύβουν.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Δείχνετε ότι είστε απόλυτα σίγουροι για την επανασύνδεση που έχει ζητήσει το πρώην ταίρι σας. Αυτή τη φορά όμως από την αρχή θέστε όλους τους όρους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Σαφώς και η νέα θέση της Αφροδίτης θα σας βοηθήσει στο να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, είτε είστε μέσα σε σχέση είτε ακόμη σε μια συνειδητή μοναξιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αυτή η εποχή θα σας φέρει χρήμα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να τακτοποιήσετε, άρα δώστε χρόνο και προσοχή στην πρακτική πλευρά της ζωής σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μέχρι και τις 21/08 που ο Ηλιος θα σας κάνει όλα τα χατίρια, εσείς θα πρέπει να βρείτε λύσεις για όλα αυτά που ενοχλούν την τσέπη και την καρδιά σας. Ενεργοποιηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτού του ιδιαίτερου μήνα, όπου και θα καταφέρετε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Το ταίρι σας θα ακολουθήσει σε κάθε επόμενο βήμα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εσείς απλά χρειάζεστε ξεκούραση. Μέσα στο μήνα φροντίστε να ξεκλέψετε χρόνο και να κάνετε πράγματα που θα αποφορτίσουν το μυαλό σας. Οι φίλοι σας, σας υποστηρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μην μένετε μόνο σε αυτά που έχουν γίνει σε παλιότερους χρόνους. Τώρα είστε σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής σας, όπου η ποιότητα προέχει σε όλα. Κυνηγήστε περισσότερο την εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Σίγουρα έχετε και θα συνεχίσετε να έχετε προτάσεις για νέα σχέση. Μη βιαστείτε να δώσετε κάπου την καρδιά σας και πριν να υπάρχουν φυσικά και οι σωστές συνθήκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Κάποιος από τον περίγυρό σας, σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο. Είναι θέμα χρόνου και περιστάσεων να έχετε και μια εξομολόγηση. Μην αντιδράσετε όμως άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τίποτα από όλα αυτά που έχετε παλιότερα συζητήσει με το ταίρι σας ακόμη δεν έχει υλοποιηθεί. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να το λύσετε. Εκτακτο χρήμα σάς πλησιάζει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε ο ζωδιακός συνδυασμός που μπορεί να καταφέρει εύκολα μια επανασύνδεση αυτό το διάστημα, ή να ωθήσει πιο γρήγορα μια νέα γνωριμία σε ποιοτική σχέση.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδριανός στη Βουλή για τον άδικο αποκλεισμό των κτηνοτρόφων της Αργολίδας  από τις μειονεκτικές περιοχές και τις εξισωτικές αποζημιώσεις.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Αραχωβίτη με θέμα έγγραφη διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων της Αργολίδας για τον άδικο αποκλεισμό από τις μειονεκτικές περιοχές και τις εξισωτικές αποζημιώσεις. Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής: Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! […]

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020

ΚΡΙΟΣ Κριέ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα έχει μία κρύο και μία θα έχει ζέστη για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/6 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σου λέει να είσαι προσεκτικός καθώς κάποια αισθηματικά ζητήματα ενδεχομένως να κρύβουν παρασκήνιο και να μην είναι τόσο εύκολο για […]

Follow by Email