19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Την Παρασκευή απολογείται ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία 26χρονου στις Σπέτσες

Ο φερόμενος δράστης αμέσως μετά το συμβάν τηλεφώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ντόπιο φίλο του στον οποίο ανέφερε τι ακριβώς είχε συμβεί και στη συνέχεια το εν λόγω πρόσωπο μετέβη στο Α.Τ Σπετσών για να δώσει κατάθεση.

Οι δυο αυτόπτες μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα αλλά και ο νεαρός με τον οποίο ο κατηγορούμενος επικοινώνησε μετά το περιστατικό και που επίσης μετέβη στο Α.Τ μαζί με την κοπέλα του, έχουν δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, περιγραφές και στοιχεία για το τι πραγματικά συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου επί του περιφερειακού- επαρχιακού δρόμου στην περιοχή «Αγριόπετρες» Σπετσών.

Σύμφωνα με τις δικές τους μαρτυρίες, ο 22χρονος φέρεται να κυνήγησε με πιστόλι και ακολούθως τραυμάτισε με στιλέτο το θύμα, κάτω αριστερά της κοιλιακής χώρας. Το τραύμα ήταν βαθύ, σε ζωτικά όργανα του 26χρονου με αποτέλεσμα να καταλήξει στις 23.00 της ίδιας μέρας στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά διαπιστώθηκε η διάπραξη του εγκλήματος με την χρήση τέμνοντος και νύσσοντος οργάνου, δηλαδή με στιλέτο.

Μάλιστα στην αρχή είχε δοθεί η εντύπωση πως πρόκειται για τροχαίο ατύχημα και γι’ αυτό το λόγο επακολούθησε επιπλέον έρευνα αφού είχαν προηγηθεί οι καταθέσεις δυο αυτοπτών μαρτύρων στο Α.Τ Σπετσών στα πλαίσια της προανάκρισης. Ο φερόμενος ως δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της περασμένης Κυριακής και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο.

Ο συνήγορος του 22χρονου υποστηρίζει ότι δεν είναι δολοφόνος ο πελάτης του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο αυτόπτες μάρτυρες έχουν δώσει αντιφατικές καταθέσεις σε ότι αφορά το μπουφάν που φορούσε ο φερόμενος δράστης, τον σωματότυπο του και το όπλο που χρησιμοποίησε.

Πηγή: protothema.gr

Περισσότερα Άρθρα

Το σεξ καταπολεμά το κοινό κρυολόγημα με τέσσερις τρόπους

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, η τακτική σεξουαλική δραστηριότητα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά σημαντικά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος που ταλαιπωρεί κάθε χρόνο εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, το σεξ μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της ανοσοσφαιρίνης Α (IgA), η οποία προστατεύει τον […]

Πέθανε γνωστός τραγουδιστής που είχε μείνει άστεγος μετά τη φωτιά στο Μάτι

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών, ο ερμηνευτής δημοτικών τραγουδιών Δημήτρης Ζάχος. Το καλοκαίρι του 2018 είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό, ενώ λίγες ημέρες αργότερα κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του στο Μάτι Αττικής, όπου διέμενε με τα παιδιά και τα εγγόνια του. Ο Δημήτρης Ζάχος διέγραψε μια τεράστια και λαμπρή πορεία στο χώρο του δημοτικού τραγουδιού και […]