14 °C Argos, GR
8 Μαρτίου 2021

Χρήστος Αντωνόπουλος: Παρουσίαση – Εκκίνηση πρώτου σταθμού βιντεοτηλεπικοινωνίας για κωφούς και βαρήκοους

Αξιότιμη Υφυπουργέ Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Δόμνα Μιχαηλίδου
Αξιότιμε Υφυπουργέ Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη
Αξιότιμε Γενικέ Γραμματέα Πρόνοιας κ. Γεώργιε Σταμάτη
Αξιότιμη Πρόεδρε – Διοικήτρια του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών κα Βενέττα Λαμπροπούλου
Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα σας,

Ως Διοικητής του ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά σήμερα που το Νοσοκομείο μας πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, παρά τις δυσκολίες των καιρών μας.

Οι σταθμοί βιντεοτηλεπικοινωνίας για κωφούς και βαρήκοους αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για τη διευκόλυνση των ανθρώπων αυτών στη χρήση των υπηρεσιών υγείας, και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η πολιτική ηγεσία του τόπου στηρίζει απόλυτα και βρίσκεται κοντά στις ευπαθείς ομάδες. Μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών, εξασφαλίζεται, η ισότιμη με τους υπόλοιπους πολίτες, πρόσβαση σε κοινωνικά αγαθά, ενώ οι συγκεκριμένοι σταθμοί αποτελούν ένα πρώτο βήμα για την καθολική πρόσβαση των κωφών και των βαρήκοων σε όλες τις υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας, δίνοντας έγκυρες πληροφορίες και κατευθύνσεις.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτή την πρωτοβουλία το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών με επικεφαλής την πρόεδρο κα Λαμπροπούλου, το οποίο σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και το Υπουργείο Υγείας έχουν μεριμνήσει για την εγκατάσταση 20 τέτοιων σταθμών στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Θα ήθελα ακόμα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και στη Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, η οποία στέκεται πάντα δίπλα μας και στηρίζει κάθε μας δράση που στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών μας.

Ελπίζω η σημερινή εκδήλωση να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς τέτοιων εκδηλώσεων ώστε, και στο μέλλον να λαμβάνονται ανάλογες πρωτοβουλίες, όπου η χρήση της τεχνολογίας θα συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας.

​​​​​​​Αθήνα 15 – 07 – 2020
​​​​​​​

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
​​​​​​ ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Αρχιερατικός εσπερινός για την εορτή του Αγίου Λουκά στο Ναύπλιο

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 εορτάζει και πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου, με την ευκαιρία της ανάμνησης της ανακομιδής του Ιερού λειψάνου του Αγίου. Το απόγευμα του Σαββάτου παραμονή της εορτής τελέσθηκε Αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Ακολούθησε τα parapolitikaargolida.gr στο Google News! Ζωντανά […]

Η συγκλονιστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που κρίθηκε πολύ σκληρή για να παρουσιαστεί σε ενόρκους Ο πατέρας που βασάνιζε την κόρη του κι εκείνη ανέπτυξε πολλαπλές προσωπικότητες για να αντέξει

Υπήρχε μόνο μία γυναίκα που κατέθετε στο δικαστήριο εκείνη την ημέρα. Από το στόμα της όμως μίλησαν έξι άνθρωποι. Έξι διαφορετικές προσωπικότητες που κατέθεσαν για την ακραία κακοποίηση που υπέστη(σαν). «Μπήκα στο δικαστήριο, κάθισα, ορκίστηκα και μετά λίγες ώρες αργότερα μπήκα ξανά στο σώμα μου και έφυγα» περιγράφει η Jeni Haynes στο BBC. Η ιστορία […]

Follow by Email