22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άγιοι Θεόδωροι: «Είδα τη μάνα μου νεκρή με την αλυσίδα στο λαιμό κομμένη» (video)

Στιγμές πρωτοφανούς σκληρότητας έζησαν οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας από την τραγωδία στην οδό Ανθέων. Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης την οποία αδίστακτοι ληστές την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους και τη σκότωσαν. “Την είδα νεκρή στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό της να είναι κομμένη”. Λεπτομέρειες φωτίζουν την αιματηρή ληστεία που σόκαρε το πανελλήνιο. Πώς οι δράστες ξεγέλασαν την ηλικιωμένη για να την ληστέψουν. Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Φρικιαστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το Σάββατο (7.12.2019), σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία.

Δύο άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητό τους και σκότωσαν την 77χρονη, για να της αρπάξουν το κόσμημα που φορούσε, χωρίς στο τέλος να το επιτύχουν.

Όλα εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης, στην οδό Ανθέων. Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο της, όταν άκουσαν κάποιες φωνές από το δρόμο: “κυρία, κυρία…”.

Πλησιάζοντας προς το σημείο η 77χρονη δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Με αστραπιαίες κινήσεις οι άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό η γυναίκα και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους. Κατευθύνθηκαν προς τα πάνω της οδού Ανθέων, όπου, όμως, βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

Η 77χρονη είχε πέσει λιπόθυμη στο δρόμο, καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της, πιθανότατα από το σοκ που είχε υποστεί.

Την άλλη στιγμή, οι ληστές – οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ρομά – γύριζαν προς τα πίσω και με μεγάλη ταχύτητα πέρασαν με το αυτοκίνητό τους πάνω από το σώμα της άτυχης γυναίκας.

Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων:

“Την είδα νεκρή στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό της να είναι κομμένη”.

Παρακολουθείστε το ρεπορτάζ και τις μαρτυρίες, όπως μεταδόθηκαν από τον Alpha:

https://youtu.be/x9EEJntSw7E

Αμέσως μετά την ενημέρωση για το στυγερό έγκλημα, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δύο αδίστακτων ληστών.

Μέχρι που έπεσε το φως της ημέρας, στις έρευνες έπαιρναν μέρος και ελικόπτερα της ΕΛΑΣ, τα οποία “χτένισαν” την ευρύτερη περιοχή.

Παρότι τα ίχνη τους δεν έχουν βρεθεί, στις τάξεις των διωκτικών αρχών εκφράζεται αισιοδοξία ότι είναι θέμα χρόνου να τους βρουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Περισσότερα Άρθρα

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος – Απέραντη θλίψη στους κόλπους της εκκλησίας

Απέραντη θλίψη στη Φθιώτιδα και στους κόλπους της εκκλησίας, από την αναγγελία την προς Κύριον εκδημίαν του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο μακαριστός Μητροπολίτης υπέστη ανακοπή καρδιάς. Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως αναλαμβάνει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος. Ο μακαριστός Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος κυρός Νικόλαος Πρωτοπαπάς, εγεννήθη το 1948 εις Πλατειά […]

Διεθνής Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Η Διεθνής Ημέρα Αδέσποτων Ζώων καθιερώθηκε το 1992 με πρωτοβουλία της Διεθνούς Εταιρείας για τα Δικαιώματα των Ζώων (ISAR), μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης που εδρεύει στις ΗΠΑ και γιορτάζεται έκτοτε κάθε χρόνο το τρίτο Σάββατο του Αυγούστου (20 Αυγούστου 2022), με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το πρόβλημα της υπερπληθυσμού των ζώων συντροφιάς. Η […]