17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: Σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και την έβαλε στον καταψύκτη

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους την αγριότητα με την οποία δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του ένας 39χρονος, τοποθετώντας στη συνέχεια τη σορό της στον καταψύκτη!

Δράστης της δολοφονίας ο William James Hernandez, με θύμα του την 23 ετών Selena Ann Bradley η οποία κυοφορούσε δίδυμα και μάλιστα τα δικά του παιδιά!

Το σατανικό σχέδιο του Hernandez όμως δεν είχε ολοκληρωθεί. Αφού σκότωσε την άτυχη κοπέλα, στη συνέχεια την τοποθέτησε στον καταψύκτη και πήρε μαζί του το κινητό της.

Αφού πέρασαν λίγες ημέρες, ο Hernandez έστειλε στην μητέρα της Bradley μέσα social media «Είμαι καλά και θέλω να μείνω μόνη. Θα επιστρέψω όταν είμαι έτοιμη. Είμαι καλά εκεί που είμαι»!

Όπως αναφέρει το ΚΤΧS, η αστυνομία βρήκε την σορό της 23χρονης στον καταψύκτη του σπιτιού του Hernandez στο San Angelo του Texas, ενώ ο ίδιος καταζητείται.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία και τα κίνητρα που δολοφονήθηκε η Bradley.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 αναμένεται ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 8 έως […]

1η Συνάντηση του Ειδικού Τεχνικού Συμβούλου με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας και την Ομάδα Εργασίας για το ΕΠΣ του Δήμου Ερμιονίδας

Πραγματοποιήθηκε χτες, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, η πρώτη επίσημη συνάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλου με τον Πολεοδόμο – Μηχανικό, κ. Π. Βουλέλλη, ο οποίος έχει οριστεί ως ειδικός τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας για την καταγραφή πολεοδομικών χωροταξικών & περιβαλλοντικών δεδομένων και τη συμβουλευτική υποστήριξη προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερμιονίδας για […]