17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στις φυλακές – Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του

Στο θάνατο ενός κρατουμένου κατέληξε συμπλοκή που σημειώθηκε χθες Σάββατο, μέσα στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά.

Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε δυο κρατουμένους με καταγωγή από τη Γεωργία, με τον έναν από αυτούς να τραυματίζει θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, τον συγκρατούμενο του.

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του κρατουμένου στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ανάνηψη δυστυχώς όμως για τον κρατούμενο ήταν ήδη αργά καθώς το τραύμα που είχε δεχτεί ήταν μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο δράστης του εγκλήματος είναι ο δράστης της δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, το 2008.

Μάλιστα ο δράστης και του νέου εγκλήματος θα συμπλήρωνε σε 2 χρόνια τα 15 έτη κράτησης και θα αναμενόταν η αποφυλάκισή του.

 

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr.

Περισσότερα Άρθρα

Πανελλήνιες 2019: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

Με την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και γονέων να φτάνει στο κατακόρυφο, πλησιάζει η μέρα της αλήθειας, που θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές 2019. Σύμφωνα με τα «Φοιτητικά Νέα», η ημερομηνία που θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2019 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, «κλειδώνει» για την Παρασκευή, 28 Ιουνίου. Έτσι, […]

Εντάχθηκε στο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» το μεγάλο έργο της αποχέτευσης ομβρίων στη πόλη του Ναυπλίου ύψους 2.060.000 ευρώ

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μαζί με τους συνεργάτες του, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να βλέπουν ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο ενταγμένο στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» να βρίσκει την οριστική του χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Πρόκειται για το μεγάλο έργο της αποχέτευσης ομβρίων για την πόλη του Ναυπλίου και την περιοχή της […]