15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης για capital controls: Ανεύθυνες πληροφορίες, κανένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται

«Ανεύθυνες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με διάφορες ανακοινώσεις περί επιβολής capital controls κατά τον τρόπο που ακούστηκαν σήμερα αποτελούν πρωτοφανείς προσπάθειες να βλάψουν και να πλήξουν πραγματικά τη χώρα. Κανένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται καθώς το τραπεζικό μας σύστημα είναι απολύτως σταθερό ίσως και από τα πλέον σταθεράς σήμερα στην Ευρώπη».

Τα παραπάνω τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στις δηλώσεις του το μεσημέρι της Τρίτης μαζί με τους υπουργούς Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, και Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

«Θέλω να πω σε όλους τους επιχειρηματίες και σε όλους τους εργαζόμενους ότι υα μέτρα που ανακοινώνουμε σήμερα δεν είναι τα τελευταία», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Βδομάδα με τη βδομάδα και όσοι η κυβέρνηση συνεχίζει αναγκαστικά δραστικότερα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και άρα δημιουργείται μεγαλύτερη ζημία στην πραγματική οικονομία τόσο εμείς εδώ σχεδιάζουμε και υλοποιούμε περισσότερα και πιο διευρυμένα μέτρα στήριξης του κόσμου της εργασίας και των επιχειρήσεων», συμπλήρωσε.

Περισσότερα Άρθρα

Εορτή της Παναγίας της Τριχερούσας στη Νέα Κίο

Γίνεται γνωστό εϊς τούς εύσεβεϊς Χριστιανούς ότι: Τήν Κυριακή 12ην ‘Ιουλίου 2020, έορτή τής Παναγίας τής έπονομαζομένης «Τριχερούσης» ή «Κουκουζέλισσας» τιμάται ή θαυματουργός εϊκόνα τής Παναγίας τής Τριχερούσης. ‘Η ‘Ιερά Εϊκών τής Παναγίας έχει μεταφερθεϊ άπό τήν Κίο τής Μικράς Ασίας καί φυλάσσεται εϊς τόν ‘Ενοριακόν ‘Ιερόν Ναόν «Θεομάνας» Νέας Κίου. Τήν παραμονή τής. έορτής, […]