19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άλλαξαν τα χρήματα που παίρνει κάθε Περιφέρεια για επενδύσεις (Πίνακες)

Με Απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το βράδυ της 3ης Ιουνίου, αντικαταστάθηκε προηγούμενη Απόφαση με αντικείμενο την κατανομή πιστώσεων Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2020 στις Περιφέρειες της Χώρας.

Για την έκδοσή της, όπως αναφέρεται, ελήφθη υπόψη το γεγονός ότι με το αρ.9 του ν. 4690/2020 αυξήθηκαν οι πιστώσεις του Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2020, στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19, κατά 1.250.000.000 ευρώ.

Για να γίνει εμφανές τι ίσχυε και πως άλλαξε, ο AIRETOS παραθέτει κατωτέρω τους δύο Πίνακες με τις πιστώσεις ανά Περιφέρεια:

ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ (Φ.Ε.Κ. Β’ 2142/3.6.2020)

ΠΡΙΝ (Φ.Ε.Κ. Β’ 276/3.2.2020)

ΠΗΓΗ: airetos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Απέχουν αύριο (και) οι λογιστές του Άργους

Ως λογιστές-φοροτεχνικοί όλο το προηγούμενο διάστημα με κίνδυνο την υγεία την δική μας και των οικογενειών μας, επωμιστήκαμε όλο το βάρος των φορολογικών, ασφαλιστικών και όχι μόνο αλλαγών για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Όλοι οι συνάδελφοι με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες της πανδημίας. Μελετώντας συνεχώς νέες εγκυκλίους και […]

Ποια υποψήφια ψάχνει αστυνομικό για να την συνοδεύει στην προεκλογική της εκστρατεία ;

Υποψήφια Βουλευτής έμαθα ψάχνει να βρει αστυνομικό για να την μεταφέρει στην περιοδεία της με την υπόσχεση να του κάνει απόσπαση μόλις εκλεγεί. Η αλήθεια είναι πως έριξα πολύ γέλιο, όχι μόνο γιατί θα είναι τέταρτη και καταϊδρωμένη αλλά και γιατί τελικά δεν έχει καμία αίσθηση του τι συμβαίνει γύρω της.Στο χωριό μου λένε μια […]