12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Άλλος για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα;

Άλλος για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα;

Άλλος για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα;

Διαβάζουμε ρεπορτάζ σε πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες με διάφορα ονόματα για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα, ονόματα πιθανά αλλά και απίθανα. Ας δούμε όμως τα ονόματα, έχουμε το ψηφοδέλτιο των προηγούμενων Εθνικών εκλογών, Ανδριανός,Παναγιωτοπούλου,Προσύλης,Ταντάρου-Κρίγγου και τον Ρομποτή. Από τους 5 οι τρεις θέλουν να είναι εκ νέου υποψήφιοι, ο Βουλευτής που θα είναι εξ οφίτσιου , η Ε.Παναγιωτοπούλου και η Σ.Ταντάρου-Κρίγγου οι οποίες και θέλουν να είναι και πάλι υποψήφιες. Τώρα όσο αφορά τον Ρομποτή με ψήφους λιγότερες από δημοτικό σύμβουλο το βλέπω απίθανο να θέλει και να τον θέλουν υποψήφιο, από την άλλη ο Χ.Προσύλης κατήλθε γνωρίζοντας το αποτέλεσμα και απλά έθεσε τον εαυτό του στις υπηρεσίες του κόμματος χωρίς φιλοδοξίες.

Άλλος για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αργολίδα;

Πάμε τώρα να δούμε τα τωρινά δεδομένα και τα δημοσιεύματα, όλες οι κινήσεις δείχνουν πως ο Γ.Διαδασκάλου θα ήθελε να είναι υποψήφιος Βουλευτής, όμως θα παίξουν πολλές διαφορετικές παράμετροι ρόλο για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του. Η βασική παράμετρος πλην  της θέλησης του Κ.Μητσοτάκη ή και του Αντώνη Σαμαρά, είναι ο χρόνος που θα διεξαχθούν οι εκλογές , γιατί αν θυμάμαι καλά για να είναι υποψήφιος θα πρέπει να παραιτηθεί από την θέση του Γ.Γραμματέα 6 μήνες πριν .

Πάμε στο επόμενο όνομα που έχει γραφτεί και είναι αυτό της Λίνας Παπαδάκη, την οποία δυο μήνες πριν άλλο δημοσίευμα την ήθελε υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Σίγουρα έχει πολιτικές φιλοδοξίες αλλά για την ώρα είναι προσηλωμένη στην δουλειά της ,δηλαδή ως ειδική συνεργάτιδα του Προέδρου της ΕΡΤ Κ.Ζούλα. Αυτό όμως δεν αποκλείει τίποτα και μένει να το δούμε όταν έρθει η ώρα.

Το επόμενο όνομα που έγραψαν είναι αυτό της Βίκυ Φλέσσα , η οποία ήταν υποψήφια στις ευρωεκλογές με τη Ν.Δ., η οποία όμως δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με την πολιτική κι επίσης με το κόμμα της Ν.Δ. Πάμε τώρα στον Βασίλη Σιδέρη, ο οποίος θέλει να είναι υποψήφιος και έχει τις μεγαλύτερες ς πιθανότητες να είναι από ότι οι δυο κυρίες που αναφέρω στην τελευταία παράγραφο. Άρα ένα πιθανό ψηφοδέλτιο μπορεί να έχει ως εξής, Ανδριανός,Σιδέρης,Διδαδασκάλου,Παναγιωτοπούλου,Ταντάρου- Κρίγγου .

Περισσότερα Άρθρα

Aνήκουστο: Ντύθηκε «Ρούντολφ, το ελαφάκι» για να διαρρήξει επιχείρηση (βίντεο)

Μια γυναίκα που ντύθηκε «Ρούντολφ, το ελαφάκι» για να διαρρήξει μια επιχείρηση στο Φορτ Κόλινς του Κολοράντο αναζητεί η τοπική αστυνομία! Σε βίντεο που ανήρτησε η αστυνομία στο λογαριασμό της στο Facebook διακρίνεται η γυναίκα με τη μεγάλη, τριχωτή μάσκα του διάσημου «ταράνδου με την φωτεινή μύτη , βοηθού του Άη Βασίλη» να μπαίνει σ’ […]

Όταν πιάνεις πουλιά στον αέρα…

Το πουλί βέβαια – ένα μικρό γεράκι, δεν πιάστηκε στον αέρα, αλλά μέσα στο Coffee Park, στην καντίνα του πάρκου εθνικής αντίστασης στη Νέα Κίο. Φαίνεται πως έχασε το δρόμο του, εγκλωβίστηκε μέσα στο χώρο της καντίνας και δέχτηκε με χαρά τη βοήθεια ενός εκ των πρωινών πελατών που απολάμβαναν το καφεδάκι τους. Ο Δ.Δ. […]