19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άμεση κατεπείγουσα σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητάει η Λαϊκή Συσπείρωση

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις δομές μεταναστών – προσφύγων στο Πόρτο Χέλι και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας, θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη η άμεση και κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να αποφασίσει για άμεσα μέτρα στήριξης των κατοίκων της Ερμιονίδας, πρόληψης της διασποράς του κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα σε καταυλισμούς των Ρομά και σε όλες τις δομές προσφύγων και μεταναστών στην Πελοπόννησο, καθώς να πάρει και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε αυτές.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης:

Νίκος Γόντικας
Γιάννης Κελλάρης

Περισσότερα Άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: «Μπράβο παιδιά για τα μαθηματικά βραβεία»

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του Νομού μας, που κατάφεραν να διακριθούν στον 79ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ο Θαλής», που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Πολλά συγχαρητήρια επίσης, στους μαθητές που διακρίθηκαν στον 2ο Τοπικό Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ο Παλαμήδης». Οι επιτυχίες αυτές, μας κάνουν περήφανους και μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους σας και καλή πρόοδο!