18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Άρση μέτρων: Ανοίγουν την 1η Ιουνίου τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών

Η στήριξη της επιχειρηματικότητας βρέθηκε στην ατζέντα της συνάντησης του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιμελητήριο, ένα από τα θέματα που συζήτησαν τη Δευτέρα ο υφυπουργός και ο πρόεδρος ήταν το θέμα του ανοίγματος των Κέντρων Ξένων Γλωσσών για παιδιά δημοτικού, με τον κ. Παπαθανάση να διευκρινίζει ότι η επανέναρξη τους θα γίνει με την επαναλειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης την 1η Ιουνίου.

Ο κ. Παπαθανάσης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την στήριξη των συγκεκριμένων κλάδων, όμως ενημέρωσε τον πρόεδρο του επιμελητηρίου ότι η οριστική απόφαση της κυβέρνησης θα εξαρτηθεί από την εισήγηση των Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

Στην ατζέντα της συζήτησης ήταν επίσης η επανέναρξη του κλάδου της εστίασης, ενώ συμφωνήθηκε η συμμετοχή του κ. Παπαθανάση σε μία από τις προσεχείς ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Περισσότερα Άρθρα

Τρίωρη στάση εργασίας των Δασκάλων στην Αργολίδα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας τροποποιείται η ώρα αποχώρησης των μαθητών που φοιτούν στο βασικό υποχρεωτικό πρόγραμμα του Νηπιαγωγείου από τις 13:00 στις 13:10, αγνοώντας τις συνθήκες λειτουργίας του Νηπιαγωγείου. Η απόφαση αυτή δημιουργεί προβλήματα τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στις οικογένειες των μαθητών. Πάρθηκε δε αιφνιδιαστικά χωρίς καμία συζήτηση ή συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς […]

Τροχαίο στο Ναύπλιο, με τραυματία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στην οδό Ασκληπιού λίγο πριν την Άρια στο Ναύπλιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα όχημα που κινούνταν με κατεύθυνση την Άρια, πάτησε απότομα φρένο, ένα αυτοκίνητο που ακολουθούσε πρόλαβε και ακινητοποιήθηκε, αυτό όμως δεν συνέβη για τον οδηγό ενός ακόμα αυτοκινήτου που για να αποφύγει την σύγκρουση εξετράπη της […]