19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έγινε το θαύμα: Ο Παναγιώτης Ραφαήλ επέστρεψε νικητής στην Ελλάδα – Το μήνυμα των γονιών του (video)

Τέσσερις σχεδόν μήνες μετά το ταξίδι της ελπίδας για τη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία, ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ επέστρεψε στην Ελλάδα νικητής.

Το αγοράκι ανήκει στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες και πρέπει να προστατευθεί από τον κορονοϊό.

Οι γονείς του ανήρτησαν στα social media ένα βίντεο, στο οποίο ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν προκειμένου να καλυφθεί το τεράστιο ποσό που απαιτούταν για τη μετάβαση και θεραπεία του παιδιού τους, στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Όπως είπαν, ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ είναι καλύτερα ήδη και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Παράλληλα, όσον αφορά στην κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία κορονοϊού απηύθυναν έκκληση σε όλους να μείνουν στο σπίτι και να κάνουν υπομονή. «Μένουμε σπίτι για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς. Να κάνουμε όλοι υπομονή» επισημαίνουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!!!

Gepostet von Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ am Mittwoch, 25. März 2020

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές της νέας χρονιάς στο κοινωνικό φροντιστήριο Ναυπλίου

Το κοινωνικό φροντιστήριο Ναυπλίου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα φοιτήσουν στην Γ’ Λυκείου του σχολικού έτους 2020-2021. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από την Τετάρτη 3 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου, χωρίς δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα μπορούν να προσέρχονται στο Φουγάρο και […]

Δολοφονήθηκε ο πρόεδρος της Αΐτής

Νεκρός από πυρά αγνώστων, που επιτέθηκαν στο σπίτι του, έπεσε ο πρόεδρος της Αϊτής, Ζοβενέλ Μοΐζ, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και η σύζυγος του Μοΐζ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, Κλοντ Τζόζεφ, ο οποίος αναλαμβάνει, προσωρινά, προεδρικά καθήκοντα στην Αϊτή. Καταδικάζοντας την «απάνθρωπη και βάρβαρη πράξη», ο […]