19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «1.000.000 ευρώ η ασφάλεια ζωής της Καρολάιν»

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φαίνεται ότι καταλήγουν κάπου. Τα σενάρια όμως που ακούγονται έχουν ενοχλήσει τον 32χρονο σύζυγό της άτυχης κοπέλας. Παράλληλα, η Αστυνομία έχει στα χέρια της -σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ- σκίτσο με το πρόσωπο του ληστή που δολοφόνησε την 20χρονη Κάρολαϊν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Σταύρος Μπαλάσκας υπογράμμισε την ενόχληση του 32χρονου πιλότου για τα σενάρια που κυκλοφορούν. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, ακούστηκε μέχρι και το σενάριο ότι η άτυχη Καρολάιν, ήταν ασφαλισμένη για 1.000.000 ευρώ.

Όλα αυτά έχουν φέρει τον πιλότο, δικαιολογημένα, έξω από τα ρούχα του. Όπως σχολίασε ο Σταύρος Μπαλάσκας, υπάρχουν στοιχεία της έρευνας που μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη. Δεν έκρυψε, ωστόσο, πως η δημοσίευση στοιχείων της έρευνας δυσχεραίνει το έργο της αστυνομίας.

 

Καλλιακμάνης: Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Παράλληλα όπως τόνισε στο κανάλι του ΣΚΑΙ, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, η αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος αλλά τηρεί σιγή ιχθύος.

Συγκεκριμένα απορία στις Αρχές προκαλεί το γεγονός είναι το ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης απ’ αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο.

Ένα επιπλέον ερώτημα που προβληματίζει την αστυνομία είναι το γεγονός ότι οι δράστες ακινητοποίησαν τον 32χρονο τυλίγοντάς τον με σπάγκο, πράγμα που συνεπάγεται ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, μια και βρήκαν τον σπάγκο στο εσωτερικό του σπιτιού. Παράλληλα του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία, την οποία επίσης βρήκαν εντός του ακινήτου στα Γλυκά Νερά.

Κάνοντας λόγο για παράξενες κινήσεις, εν τέλει, ο κος Καλλιακμάνης, εστίασε επιπρόσθετα στο γεγονός ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι έφεραν όπλα, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά ακόμα και για να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία.

Περισσότερα Άρθρα

Επιτροπή Λοιμώξεων: Συστάσεις για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, νοσοκομεία και ΜΜΜ

Σε συστάσεις για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, νοσοκομεία και ΜΜΜ προχωρά μετά τη συνεδρίασή της η Εθνική Επιτροπή Λοιμώξεων καθώς ανησυχία επικρατεί στους ειδικούς μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και γρίπης, που καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες. Να σημειωθεί ότι οι επιστήμονες εκφράζουν προβληματισμό και ανησυχία για τη χαμηλή προσέλευση σχετικά με το επικαιροποιημένο […]

Η Περιφέρεια πληρώνει 100.000 και κάτι ευρώ το χρόνο ενοίκιο σε υποψήφια του Τατούλη

Κοιτάξτε να δείτε συμπτώσεις, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την κατασκευή διοικητηρίου της Π.Ε. Αργολίδας και ξαφνικά όλα σταμάτησαν από την Τρίπολη. Όλα αυτά ενώ πληρώνουμε περίπου 10.000 ευρώ το μήνα ενοίκιο στο κτήριο που στεγάζετε η Π.Ε. Αργολίδας, α ναι και ξέχασα βέβαια να σας πω πως συμπτωματικά η σύζυγος του ιδιοκτήτη του κτηρίου […]