22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Τυμπάκι: Ασυνείδητος δηλητηρίασε 25 σκύλους

Περισσότεροι από 25 σκύλοι δηλητηριάστηκαν χθες στο Τυμπάκι της Κρήτης. Οι σκύλοι έφαγαν δηλητηριασμένα δολώματα που πέταξε ασυνείδητος κοντά σε σχολείο της περιοχής και οι περισσότεροι πέθαναν.

Μετά το περιστατικό κλήθηκε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης Δωδεκανήσου, ο οποίος μετέβη με το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί Ντάικα προκειμένου να ερευνήσει την περιοχή για τυχόν δολώματα που δεν είχαν καταναλωθεί ή εντοπιστεί, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για επιπρόσθετες απώλειες. Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Πηγή: cretapost.gr

Περισσότερα Άρθρα

Κώστας Τζιούμης: «Είμαστε πάντα στο πλευρό των αδύναμων συνδημοτών μας»

Στην υπογραφή νέας σύμβασης για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, με την εταιρεία  Korinthian Palace Catering, προχώρησε σήμερα (9/1/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Αρχικά, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις υπηρεσίες του Δήμου για τη συμβολή τους στο πρόγραμμα αυτό. Στη συνέχεια, σημείωσε ότι το πρόγραμμα αφορά περίπου 1100 ευάλωτες οικογένειες στο Δήμο μας. «Είναι […]

Το στολισμένο χριστουγεννιάτικα Άργος σας περιμένει να το επισκεφθείτε…

Επισκεφθείτε το Χριστουγεννιάτικο Άργος, κάντε τη βόλτα σας, διασκεδάστε με τα παιδιά σας και ψωνίστε στα καταστήματά του για να ενισχύσετε την οικονομία της περιοχής. Καλές γιορτές!