15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έκαναν σε 23χρονη κατά λάθος έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer

Έκαναν σε 23χρονη κατά λάθος έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer

Νεαρή Ιταλίδα έλαβε χθες κατά λάθος έξι δόσεις του εμβολίου των Pfizer-BioNTech και τέθηκε υπό παρακολούθηση, χωρίς να παρουσιάζει επιπλοκές υγείας, σε νοσοκομείο της Τοσκάνης.

Μία νοσηλεύτρια έκανε λάθος και αντί να χορηγήσει μία δόση του εμβολίου χρησιμοποίησε το περιεχόμενο ολόκληρου του φιαλιδίου κατά τον εμβολιασμό της 23χρονης φοιτήτριας Ιατρικής.

Δυστυχώς, οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τις περιπτώσεις υπερδοσολογίας έχουν σταματήσει στην ταυτόχρονη χορήγηση τεσσάρων δόσεων. Η περίπτωση της λήψης έξι δόσεων ταυτόχρονα δεν περιλαμβάνεται στην βιβλιογραφία.

Περισσότερα Άρθρα

Ισόβια στους δύο αλλοδαπούς για τη δολοφονία του Νίκου Μουστάκα

Ισόβια κάθειρξη επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στους δυο αλλοδαπούς κατηγορουμένους για τη δολοφονία του 25χρονου νέου, Νίκου Μουστάκα, πέρυσι το Δεκαπενταύγουστο, στου Φιλοπάππου. Πρόκειται για έναν 29χρονο Πακιστανό και τον 26χρονο Ιρανό, οι οποίοι κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού του άτυχου νεαρού. Η υπεράσπιση μάλιστα των δυο […]

Ευχαριστήρια επιστολή του Παναργειακού

Με την κλήρωση για ανάδειξη κυπελλούχου Αργολίδας, ολοκληρώθηκε και τυπικά η σεζόν για τον Παναργειακό. Στη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Αργολίδας τυχερή ήταν η ομάδα της Κοιλάδας, η οποία αναδείχθηκε κυπελλούχος για την σεζόν 2019-2020. Η σεζόν για τον Παναργειακό δεν ήταν επιτυχής καθώς υποβιβάστηκε στην Α κατηγορία Αργολίδας μετά από αρκετά χρόνια. […]