19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έκθεση παραδοσιακών φορεσιών στα Λαγκάδια!

Στα Λαγκάδια θα πραγματοποιηθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά η έκθεση παραδοσιακών φορεσιών του Εργαστηρίου Παραδοσιακού Ενδύματος της Νίκης Κούρταλη – Κούλη, αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.
Η έκθεση θα βρίσκεται στο Λαγκαδινής αρχιτεκτονικής παραδοσιακό πέτρινο κτίριο ΑΡΤΟΖΗΝΟΣ από 24 Ιουλίου έως και 21 Αυγούστου.
Η ξενάγηση στην έκθεση γίνεται από την κα Νίκη Κούρταλη – Κούλη η οποία παρουσιάζει αρκετές πληροφορίες τόσο για τις παραδοσιακές φορεσιές αλλά και για άγνωστα γεγονότα της Επανάστασης και των ηρώων.
Η είσοδος είναι δωρεάν.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 19:30.

Περισσότερα Άρθρα

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου: Σε ποιους έρχονται λεφτά και σε ποιους σκοτούρες

Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά, σε κύριο λόγο, θα ενεργοποιηθούν και θα φέρουν λύσεις. Οι αισθηματικές σχέσεις θα βρουν την ισορροπία τους και πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να ξεπροβάλουν προτάσεις γάμου ή και αναπάντεχες επανασυνδέσεις. ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Εσείς κάτι περιμένετε. Μια απάντηση, μια κίνηση, μια πρόταση. Πιθανόν και να χρειαστεί να δείξετε την […]

Το 49ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ στην Πελοπόννησο

Το 49ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, θα διεξαχθεί μεταξύ 23 – 26 Σεπτεμβρίου 2021, στα βουνά της Πελοποννήσου. Το Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ, διεξάγεται τα τελευταία 48 χρόνια, από την ίδρυση της λέσχης και κάθε φορά ταξιδεύει στα καλύτερα μέρη της χώρας. Φέτος και με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θα επισκεφτεί την […]