12 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Έλεγχος rapid test την Πέμπτη στο Πορτοχέλι, από την ΚΟΜΥ Αργολίδας.

Την Πέμπτη 10/6/2021, και ώρες 10.00 – 14.00, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Αργολίδας, θα βρίσκεται στo Πορτοχέλι, στον χώρο έξω από το Ιατρείο της Κοινότητας Πορτοχελίου, για δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Ο ιός βρίσκεται παντού και οφείλουμε σαν Δήμος να κρατάμε τα επίπεδα υπό έλεγχο.

Ελπίζουμε σε μια σημαντική προσέλευση των δημοτών ώστε να προκύψει μια έγκυρη ”εικόνα” της πορείας της πανδημίας στον Δήμο Ερμιονίδας. Κάθε ένας και κάθε μία από εμάς μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην κοινή προσπάθεια. Μια πτυχή αυτής της προσπάθειας, είναι η παρακολούθηση της διασποράς του covid-19 στην κοινότητα και η εκτίμηση του λεγόμενου ”δείκτη θετικότητας”.

Η προστασία της υγείας των δημοτών είναι πρώτη μας προτεραιότητα και κάνουμε ότι είναι αναγκαίο ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την διασπορά του ιού.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

Ο Πρίγκιπας Κάρολος αναλαμβάνει τον ρόλο του πρίγκιπα Φιλίππου

Ο Πρίγκιπας Κάρολος, μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, θα αναλάβει τη θέση του πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών πριν από λίγες εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα συνοδεύει τη Βασίλισσα Ελισάβετ στην εκδήλωση για την Κρατική Έναρξη του Κοινοβουλίου, αναλαμβάνοντας τον ρόλο που θα είχε […]

Κούγιας για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τηλέφωνα και υπολογιστές «μιλούν» και εξουδετερώνουν επιχειρήματα

Ο συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά τη δολοφονία της 26χρονης κοπέλας. «Είναι δύσκολη ημέρα, με τον πατέρα της αείμνηστης κοπέλας έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Βέλο Κορινθίας, όπου σήμερα έγινε η κηδεία της κοπέλας, ανήμερα της γιορτής της. Δεν είναι μια υπόθεση […]