14 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Έλεος, κάντε αντιπολίτευση για ότι θέλετε, όχι όμως παίζοντας με τις ζωές μας.

Ξεκαθαρίζω πως όσο αφορά τα ιατρικά θέματα ακούω τους γιατρούς.Ξέρουμε όλοι πως ο κορονοϊός είναι κάτι καινούργιο και γι αυτούς και έτσι προσαρμόζουν ή διαφοροποιούν τα λεγόμενα τους μέρα την μέρα.

Όμως όσο αφορά την προτροπή σε παράνομες πράξεις και την διασπορά ψευδών ειδήσεων η δικαιοσύνη έχει υποχρέωση να παρέμβει. Αυτό δεν είναι λογοκρισία, αλλά επειδή βλέπω και ποιοι αντιδρούν και είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται καθαρά για λόγους αντιπολίτευσης (στην πλειοψηφία τους) προς το κυβερνών κόμμα και όχι γιατί ξέρουν και πως να ξέρουν άλλωστε αφού είναι άσχετοι όπως είμαστε οι περισσότεροι.

Θα σας πω όμως πως αυτό αν μη τι άλλο είναι επικίνδυνο για την δημόσια υγεία και αν αυτούς δεν τους νοιάζει υπάρχουμε κι εμείς που νοιαζόμαστε, που έχουμε ανθρώπους ή που ανήκουμε οι ίδιοι στις ευπαθείς ομάδες.Υπάρχουμε κι εμείς που δεν μας νοιάζει ποιος κυβερνάει, αλλά μας νοιάζει να μην επιτρέψουμε την εξάπλωση του ιού, υπάρχουμε κι εμείς που δίνουμε μάχες με τον θάνατο και κανένας από εσάς που πουλάτε θεωρίες χωρίς καμία γνώση ,δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε τον θάνατο πιο ισχυρό σε αυτές τις μάχες. Υπάρχουμε κι εμείς που θέλουμε δίπλα μας τους δικούς μας ανθρώπους και ναι όποιος από εσάς τους βάζει σε κίνδυνο τον βλέπουμε ως επικίνδυνο.Κάντε αντιπολίτευση για ότι θέλετε, όχι όμως παίζοντας με τις ζωές μας.

Περισσότερα Άρθρα

Τί έδειξαν τα rapid test στην Προσύμνη

Rapid test πραγματοποίησε σήμερα 18 Μαρτίου κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας στην Δ.Κ. Προσύμνης. Ο Χρήστος Πετσέλης ευχαριστεί την ΚΟΜΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ , που παρευρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Προσύμνης και ύστερα από δειγματοληπτικό έλεγχο 120 rapid test covid-19 που πραγματοποιήθηκαν ήταν όλα αρνητικά.

Ινδία: 326.098 νέα κρούσματα κορονοϊού, 3.890 θάνατοι

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 3.890 ασθενείς από covid-19, ενώ επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά 326.098 κρούσματα του SARS-CoV-2. Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά 24ωρα, ο αριθμός των θανάτων που ανακοινώθηκαν έπεσε κάτω από το επίπεδο των 4.000 την ημέρα. Ο επίσημος απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού […]