18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Την δομή στην Καλαμάτα του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», επισκέφθηκε, μετά από σχετική πρόσκληση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το βράδυ χθες Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.

Στη συνάντησή του με τον εμπνευστή της προσπάθειας πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η «Κιβωτός του Κόσμου» συνιστά μια πολύ σημαντική δράση «όχι μόνο προνοιακής αλλά και εκπαιδευτικής φύσεως», ενώ αναφερόμενος στην δομή της Καλαμάτας ο Π. Νίκας εξέφρασε χαρά και ικανοποίηση για το γεγονός ότι «πολλοί άνθρωποι έχουν εκδηλώσει την διάθεση να βοηθήσουν τον πατέρα Αντώνιο στο σημαντικό αυτό έργο του».

Ο περιφερειάρχης, συγκινημένος από την υποδοχή την οποία του επιφύλαξαν τα τα φιλοξενούμενα στην εν λόγω δομή παιδιά, τόνισε ότι «αξίζουν την αγάπη και την έμπρακτη υποστήριξή μας» και συνέχισε:

«Εμπρακτα θα την δείξει και η Περιφέρεια, με συγκεκριμένες αποφάσεις ανταποκρινόμενη στο σχετικό αίτημα του πατρός Αντωνίου -από την κατασκευή αθλητικών χώρων, την διάθεση τροφίμων και ο,τιδήποτε άλλο χρειαστεί».

 

Περισσότερα Άρθρα

Οι τραγωδίες της διπλανής πόρτας

Καθημερινά έχουμε, δυστυχώς, δεκάδες απώλειες ανθρώπων της διπλανής πόρτας που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί αν είχαν επιλέξει να εμβολιαστούν. Τα τραγικά περιστατικά που σημειώνονται περιγράφουν ολόκληρες οικογένειες που ξεκληρίστηκαν επειδή τα μέλη τους δεν προχώρησαν στον εμβολιασμό τους, είτε παρασυρόμενα από θεωρίες συνωμοσίας είτε από θρησκοληψίες είτε από αδιαφορία, ενώ θα μπορούσαν να είχαν […]

Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης-Ραφαήλ έκανε τα πρώτα του βήματα – Η ανάρτηση των γονιών του

Τα πρώτα βήματά του έκανε ο μικρός ήρωας Παναγιώτης-Ραφαήλ, μοιράζοντας συγκίνηση μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Σε ανάρτησή του οι γονείς του ευχαριστούν όλους όσους ενδιαφέρθηκαν, περιέβαλαν με αγάπη και συνέβαλαν στην αποκατάσταση της υγείας του παιδιού: «Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!! Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με […]