18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ένα «Comfort Class» κρουαζιερόπλοιο έδεσε στο Ναύπλιο

Το κρουαζιερόπλοιο LE LYRIAL με σημαία των νήσων Ουαλίς και Φουτουνά (γαλλικά: Wallis et Futuna) βρίσκεται σήμερα στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Το πλοίο είναι νεότευκτο, πολυτελές και διαθέτει 122 καμπίνες και σουίτες (σ.σ. κάθε σουίτα έχει εμβαδόν 60 m2 και 12 m2 ιδιωτικό μπαλκόνι)

Ανήκει στην κατηγορία των «Comfort Class» και δίνει την δυνατότητα στους επιβάτες του να ζήσουν μέσα στη χλιδή με την έννοια ότι όλες οι υπηρεσίες είναι της κατηγορίας πολύ υψηλού επιπέδου…Το πλοίο μεταφέρει 350 επιβάτες.

Περισσότερα Άρθρα

Οικογενειακή τραγωδία: Έκανε όπισθεν και σκότωσε τη μητέρα του

Ο άτυχος άνδρας, χωρίς να το αντιληφθεί, παρέσυρε την 79χρονη μητέρα του – Αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ένα πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια οικογένεια που, από μια “κακιά στιγμή” βυθίστηκε στο πένθος. Όπως μεταδίδει το LamiaReport.gr, το τραγικό συμβάν έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Χαλκίδα, […]

Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης

Η Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης καθιερώθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2007 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Φεβρουαρίου. Στόχος της είναι η προσπάθεια να αντιμετωπισθούν με διεθνείς δράσεις η φτώχεια, η ανεργία και ο κοινωνικός αποκλεισμός, μέσα σε μια ανοιχτή και παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Η κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί προϋπόθεση για την κοινωνική […]