13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ένοπλη ληστεία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας – Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε περί τις 14:00 στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, μετά την εισβολή δύο θρασύτατων ληστών που ήταν οπλισμένοι με πιστόλια.

Στόχος τους ήταν το ΑΤΜ Πειραιώς το οποίο είναι εγκατεστημένο στο ισόγειο του νοσοκομείου. Οι δύο ληστές επιτέθηκαν σε άντρα σεκιούριτι χρηματαποστολής, ο οποίος πήγαινε να εφοδιάσει με χρήματα το ΑΤΜ. Πριν ολοκληρώσει την ενέργειά του, οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν κράνη, του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και του άρπαξαν τις τσάντες με τα χρήματα, το ύψος των οποίων παραμένει αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής.

Στη συνέχεια οι δύο ληστές, διέφυγαν με μοτοσικλέτα από την κάτω μεριά του νοσοκομείου, και προς άγνωστη κατεύθυνση. Για τον εντοπισμό τους ερευνά η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Πηγή: egnomi.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Έκκληση βοήθειας για τον ηθοποιό Σπύρο Φωκά

Μια έκκληση για βοήθεια δημοσίευσε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία αφορά τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Φωκά. Ο κ. Φωκάς, λόγω θέματος υγείας, χρειάζεται ένα ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι. Παράλληλα, η σύζυγος του ηθοποιού, Λίλιαν, αναζητά ένα άτομο για βοήθεια. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει, το τηλέφωνο της Λίλιαν Φωκά είναι 6974728543, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε και […]

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο οικισμός Ρομά στο Χαλάνδρι

Τη λήψη πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στον οικισμό Ρομά Νομισματοκοπείου του Δήμου Χαλανδρίου της Περιφέρειας Αττικής και την κήρυξή του σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε σήμερα η Πολιτική Προστασία. Συγκεκριμένα, μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα ευρήματα, την ηλικιακή διαστρωμάτωση των κατοίκων, τα αποτελέσματα των μαζικών τεστ […]