17 °C Argos, GR
30 Μαρτίου 2024

«Έπεσε» στο 79′ ο Παναυπλιακός 2017

Με ένα γκολ του Παπαγεωργίου (είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή) στο 79ο λεπτό ο Άρης Σκάλας «απέδρασε» από το Ναύπλιο με 1-0 , πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη του, και πάλι εκτός έδρας.

Η αμάδα της Λακωνίας πήρε μια «χρυσή» νίκη επί του αήττητου Παναυπλιακού 2017 χάρις στις αντεπιθέσεις της στο τελευταίο 15λεπτο και αφού είχε ξεπεράσει την πίεση που δέχτηκε.

Οι Ναυπλιώτες πίεσαν πολύ στο διάστημα 46-70 , είχαν δοκάρι με τον Τσίνα , ευκαιρίες με Τριανταφύλλου-Καλογέρη αλλά δεν…βρήκαν δίχτυα και η μπάλα τους…τιμώρησε.

Η ομάδα της Σκάλας είχε και πριν το γκολ μεγάλη ευκαιρία με τον Σαραντόπουλο και στις καθυστερήσεις με τον Γουώρντεν.

Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε μετά από βαθιά μεταβίβαση του Γουώρντεν στον Σαραντόπουλο, ατομική ενέργεια του τελευταίου και πάσα στο σκόρερ Παπαγεωργίου που πλάσαρε εύστοχα τον Μάνο.

Καλή ήταν η διαιτησία του Κορίνθιου Κακριδή.

Πηγή: ΕΡΤ (Γιάννης Γαλανόπουλος)

Περισσότερα Άρθρα

Ολυμπία: Πρόταση για Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών

Ολοκληρωμένη πρόταση για τη φιλοξενία στην Αρχαία Ολυμπία της διοικητικής έδρας και των χώρων διδασκαλίας του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών κατέθεσαν στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, και ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος. Η πρόταση συνδέει τις αξίες και την ηθική που πρεσβεύει ο αθλητισμός με τον […]

Μεταγραφική ενίσχυση του Ερμή Κιβερίου

Παίκτες του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ για τη νέα χρονιά ο Γιώργος Μπάρλας και ο Βαγγέλης Λυμπέρης. Ο Γιώργος Μπάρλας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) είναι 25 ετών, αριστερός μεσοαμυντικός και αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανθυρεατικού. Ο Βαγγέλης Λυμπέρης είναι 16 ετών, μέσος και αγωνιζόταν στην Αργολίδα 2000. Επίσης στην ομάδα επέστρεψε ο Σπύρος Κουτρουμπής (30 ετών, αμυντικός), γέννημα θρέμμα του […]