17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έσβησαν τα φώτα στην Ακρόπολη για την «Ωρα της Γης»

Από το Σίδνεϋ έως τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, πόλεις και μνημεία σε όλον τον πλανήτη έσβησαν τα φώτα τους στις 20.30 το βράδυ του Σαββάτου, συμμετέχοντας στην «Ώρα της Γης», τη μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας με πρωτοβουλία του WWF, ως συμβολική κίνηση ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Δέκα χρόνια μετά, έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη συμμετοχική δράση για το περιβάλλον που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης. Νωρίτερα έκλεισαν για μια ώρα και τα φώτα της Ακρόπολης .

Περισσότερα Άρθρα

Ευχαριστίες από την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΔΟΞΑΣ Πουλακίδας

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ και οι αθλήτριες του τμήματος του γυναικείου ποδοσφαίρου της ΔΟΞΑΣ Πουλακίδας Ναυπλίου ευχαριστούν τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κωστούρο και την πρόεδρο του ΔΟΠΑΤ κα Μαρία Ράλλη για την αμέριστη συμπαράστασή τους και τις διευκολύνσεις τους στις γηπεδικές εγκαταστάσεις τόσο του ΔΑΚ Ναυπλίου όσο και του γηπέδου Παναριτίου όπου δόθηκαν […]

Παραδοσιακό γλέντι από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους

Το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους περιφερειακό τμήμα Κουτσοποδίου διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στο Pantazis Royal στην Δαλαμανάρα στις 13:00. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι Πετρολούκας Χαλκιάς, Νίκος Φιλιππίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Γιάννης Παυλόπουλος, Λευκοθέα Φιλιππίδη, Θωμάς Κυρίτσης, Κώστας Φιλιππίδης, Σπύρος Αλεύροντας, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Γευγελής. Για πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα […]