19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έτοιμος για το μεγάλο άλμα ο Οίακας

Ο Οίακας Ναυπλίου , η ομάδα της πόλης  του Ναυπλίου, του τόπου μας, υποδέχεται την προσεχή Κυριακή 5/5 την Δάφνη Δαφνίου , στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής  κατηγορίας.

Το παιγνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 (5μμ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου που  θα είναι κατάμεστο.

Για αυτό το Δ.Σ της ομάδας καλεί του φιλάθλους , να έρθουν από νωρίς  στο γήπεδο την Κυριακή,  για  να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών  και των  προπονητών της.

Ο προπονητής Χάρης Κουλουριώτης  και ο παίκτης Μιχάλης Πελεκάνος,   απευθυνόμενοι στους φιλάθλους τόνισαν για τον αγώνα :

Image

Χάρης Κουλουριώτης – Προπονητής

Φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε την άνοδο στα τελευταία τρία παιχνίδια και να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Το ματς της Κυριακής είναι το πιο σημαντικό και ο πρώτος τελικός για εμάς!

Ξέρουμε πως η Δάφνη είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, θέλουμε πάρα πολύ να την κερδίσουμε και να την ακολουθήσουμε στην Α2!

Για άλλο ένα παιχνίδι το γήπεδο μας θα γεμίσει και ο κόσμος μας θα δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, με σκοπό να μας ωθήσει σε μια από τις σπουδαιότερες αθλητικές επιτυχίες της πόλης!

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!

Image

Μιχάλης Πελεκάνος – Παίκτης

Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με μια πολύ δύσκολη ομάδα.

Γνωρίζουμε την κρισιμότητα και την σημασία του αγώνα καθώς με νίκη κάνουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο !

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και αυτό θα πρέπει να το βγάλουμε την Κυριακή στον αγώνα. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά!

Για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε την στήριξη του κόσμου μας,  όπως κάνει άλλωστε σε όλα μας τα παιχνίδια και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί !

 

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ναυπλιέων: Τι ισχύει για τις αθλητικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ της Γ.Γ. Αθλητισμού

Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ενημερώνει  για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων με βάση την ΚΥΑτης6.11.2020με τίτλο «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου2020»: Αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, […]

Χανιώτης αθλητής έσωσε γυναίκα που πνιγόταν ενώ έτρωγε – Στιγμές αγωνίας σε κατάστημα των Χανίων

Δραματικές στιγμές αγωνίας βίωσαν όλοι όσοι έτρωγαν σε κατάστημα εστίασης στο παλιό λιμάνι των Χανίων, την παραμονή των Χριστουγέννων. Ήταν το Σάββατο (24/12) στις 17:26 όταν η παρέα τριών γυναικών με τα παιδιά τους απολάμβαναν το γεύμα τους. Ξαφνικά η μια από τις γυναίκες έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα δύο της παιδιά καθώς κάποιο […]