19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Τσιτσιπάς – Απόψε ο μεγάλος τελικός κόντρα στον Τιμ

Απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ θα βρεθεί απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του ATP Finals.

O Αυστριακός τενίστας επικράτησε με 2-0 στα σετ του Σάσα Ζβέρεφ και σήμερα (17/11, 20.00, cosmote) θα κοντραριστεί μαζί του ο Έλληνας τενίστας για το τρόπαιο.

Για τον Τσιτσιπά είναι μια μεγάλη βραδιά αφού θα γίνει ο έβδομος τενίστας που κατακτά τον τίτλο στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση, εφόσον επικρατήσει του Τιμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το Σάββατο συγκέντρωσε για άλλη μια φορά πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας με τη νίκη του με 2-0 επί του Ρότζερ Φέντερερ και έγινε έτσι ο νεότερος φιναλίστ στο συγκεκριμένο τουρνουά από το 2009 και τον Χουάν Ντελ Πότρο.

Περισσότερα Άρθρα

Ντέρμπι κορυφής για την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου-Μια ανάσα από την πρωτιά

Η ομάδα του Φοίνικα  έχοντας κάνει το ρεπό της και με τον Φωστήρα να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής ημέρας!!!

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: Δυναμική εκπροσώπηση στους Θερινούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών

Δυναμική εκπροσώπηση είχε ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στους Θερινούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών που έγιναν στην Αμαλιάδα! Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου με τη συμμετοχή 6 αθλητών του δείχνει πως και η κολύμβηση πλέον έχει μπει στο σωστό μονοπάτι και με τη σωστή δουλειά να συνεχίζετε να πάει μόνο καλύτερα! Με 2 […]