18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Έφυγε ο καθηγητής Κώστας Μανιταράς, συλλυπητήρια από την Μαρία Ράλλη

Έφυγε ο καθηγητής Κώστας Μανιταράς

Έφυγε από την ζωή  ο καθηγητής Κώστας Μανιταράς, ο οποίος είχε διατελέσει

 Διευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο Άργους
 Διευθυντής στο Γυμνάσιο Νέας Κίου
Διευθυντής στο ΣΔΕ Ναυπλίου
 Υποδιευθυντής στο 1ο γυμνάσιο Ναυπλίου
Έφυγε ο καθηγητής Κώστας Μανιταράς

Έφυγε ο καθηγητής Κώστας Μανιταράς, συλλυπητήρια από την Μαρία Ράλλη

Στη θλιβερή είδηση του θανάτου του αγαπητού καθηγητή μας κ. Κώστα Μανιταρά, παίρνω το θάρρος να απευθύνω και δημόσια τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Το πέρασμα του από το Γυμνάσιο της Αγίας Τριάδας, όπου τον γνωρίσαμε ως μαθητές και με τη συνέπεια στη δουλειά του και το πραγματικό ενδιαφέρον του για τους μαθητές μας έκανε να τον αγαπήσουμε και να συνδέσουμε μαζί του τις όμορφες αναμνήσεις των μαθητικών μας χρόνων.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην αγαπημένη του σύζυγο και αγαπημένη όλων μας Βασιλική Τσαγκαρέλη , την συμπαράσταση και στήριξη μας, νιώθοντας το βαθύ της πόνο.

Έδωσε μεγάλο αγώνα για να τον σώσει μερόνυχτα, εκδηλώνοντας έντονα την μεγάλη της αγάπη στο πρόσωπο του.

Της εύχομαι, μέσω των παιδιών της και του Θεού να αντλήσει δύναμη και υπομονή.

Κουράγιο και δύναμη και στα παιδιά του και ιδιαίτερα στο Βαγγέλη Μανιταρά, το δικό μας παιδί, που με την εθελοντική του προσφορά είναι πάντα δίπλα μας.

Αιωνία η μνήμη σου, κύριε Κώστα …

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων

Περισσότερα Άρθρα

Οι σκέψεις της Γιούλας

Πολύ πρόσφατα έγραψα πάλι για τα χάλια μας εδώ στο τρίγωνο που κάποιοι ονομάζουν ιστορικό, πολλοί συμφώνησαν, μερικοί διαφώνησαν, μου έγραψαν μάλιστα και για το ωραίο δάσος της πλατείας, που κινδυνεύει να αφανιστεί αν γίνει σταθμός μετρό. Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που ξυπνάει μέσα μου κάποιο θηρίο του δάσους και δεν ξέρω πώς να το […]

Η ιστορία της Νέας Δημοκρατίας

H Νέα Δημοκρατία ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1974 από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ως συνέχεια της προδικτατορικής Εθνικής Ριζοσπαστικής Ενώσεως (ΕΡΕ). Όπως προσδιόρισε το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος στο συνέδριο της Χαλκιδικής το 1979, η Νέα Δημοκρατία ασπάζεται τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό που αναγνωρίζει την ελευθερία της αγοράς με τη ρυθμιστική παρέμβαση του κράτους χάρη της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μετά […]