19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ίσως και σήμερα οι οριστικοί πίνακες των δικαιούχων για τον κοινωνικό τουρισμό

Αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων των δικαιούχων για τις επιταγές του κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 έχει ξεκινήσει. Ο ΟΑΕΔ έχει επεξεργαστεί το 90% των ενστάσεων οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν τις 20.000, ενώ δεν αποκλείεται αύριο, Τετάρτη, 29 Ιουλίου να αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες.

Οι δικαιούχοι μετά την οριστική ανάρτηση θα λάβουν δύο επιταγές μια για τη διαμονή τους και μία για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 ξεκινά από την 1η Αυγούστου 2020 και ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου 2021.

Η επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού είναι ένας μοναδικός ηλεκτρονικός αριθμός, διαφορετικός για κάθε δικαιούχο και ωφελούμενο, ο οποίος ενσωματώνει μια συγκεκριμένη οικονομική αξία:

για τη διαμονή σε τουριστικό κατάλυμα και
για την ακτοπλοϊκή μετακίνηση σε και από αυτό (μετάβαση – επιστροφή)

Περισσότερα Άρθρα

Επιχορήγηση επιχειρήσεων εστίασης για προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου

  Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γιάννης Τσακίρης, υπέγραψε την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, Υπουργική Απόφαση για τη νέα δράση του ΕΣΠΑ 2014-2020 που αφορά στην επιχορήγηση των επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου. Η δράση προβλέπει την ενίσχυση όλων των επιχειρήσεων εστίασης για την αγορά μίας θερμαντικής συσκευής ανά 10 τετραγωνικά […]

Σοκάρει η αυτοκτονία 14χρονου – Εξετάζουν αν σχετίζεται με «φονικό» παιχνίδι του TikTok

Σοκάρει η είδηση αυτοκτονίας ενός 14χρονου αγοριού από τα Κάτω Πατήσια, το οποίο έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το παιδί βρήκαν απαγχονισμένο στο δωμάτιο του οι γονείς του, οι οποίοι σε κατάσταση σοκ κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς ήταν αργά… Σύμφωνα με τις πληροφορίες […]