17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αγιασμός για τη νέα ραδιοφωνική χρονιά στον σταθμό της Μητροπόλεως Αργολίδας

Ο καθιερωμένος αγιασμός του Ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδας, για το νέο ραδιοφωνικό έτος, τελέστηκε σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο οποίος ευχαρίστησε τον διευθυντή του Σταθμού, το προσωπικό καθώς και όλους τους εθελοντές που νυχθημερόν φροντίζουν για το καλύτερο του Ραδιοφώνου.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον διευθυντή του ραδιοφώνου Γεώργιο Καζά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι του σταθμού, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και συνεργάτες, καθώς και ο Σύλλογος Φίλοι του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδας.

rbt
rbt
rbt
rbt

 

Περισσότερα Άρθρα

Την Κυριακή ο «τελικός» του 4ου διαγωνισμού ορθογραφίας και γλώσσας γυμνασίων Πελοποννήσου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στις 14-18  Φεβρουαρίου 2024 σε 62 σχολεία και των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων, με συμμετοχή  άνω των 2,400 μαθητών/τριών. Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, με τη συνδρομή των  Συνδέσμων Φιλολόγων (Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) και με την […]

Στη Μονεμβασία υψηλόβαθμο στέλεχος της Seabourn Cruise Line

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, η Μονεμβασία υποδέχθηκε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Seabourn Ovation με 610 επιβάτες. Παράλληλα, από το ίδιο πλοίο αποβιβάστηκε ο ανώτερος διευθυντής ανάπτυξης και προγραμματισμού δρομολογίων της Seabourn Cruise Line, Timothy Littley. Τον κ. Littley, υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας Σταύρος Χριστάκος, ο ναυτιλιακός πράκτορας Γιάννης Ευσταθίου, ο οποίος αντιπροσωπεύει την εταιρεία στην Ελλάδα, […]