18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αγωνία: αγνοείται 38χρονος στο Λουτράκι

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, για την ανεύρεση του 38χρονου Χαράλαμπου Κασσίτα, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Τρίτης 29 Ιανουαρίου.

Αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου ερευνούν όλο το βράδυ σε θάλασσα και στεριά, για τον εντοπισμό του 38χρονου αγνοούμενου. Μέχρι στιγμής ο Χαράλαμπος Κασσιτάς, δεν έχει εντοπιστεί παρά τη μεγάλη κινητοποίηση.

Μάλιστα, περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, βρέθηκαν στη συμβολή των οδών Βοσπόρου και Κωνσταντινουπόλεως, ακριβώς δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου, κοντά στο παλιό εργοστάσιο της Pepsi, καθώς σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, ανάμεσα στα ξερά χόρτα είχε δεί κάτι που έμοιαζε με ανθρώπινο σώμα. Αμέσως, συναγερμός σήμανε στο ΑΤ Λουτρακίου, 2 περιπολικά βρέθηκαν στο σημείο, προκειμένου να «χτενίσουν» το οικόπεδο, αλλά δεν βρέθηκε κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, στο ΑΤ Λουτρακίου, έχουν λάβει εκατοντάδες παρόμοια τηλεφωνήματα, από ανθρώπους που έχουν κάποια πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει, στον εντοπισμό του 38χρονου.

Οι έρευνες, φυσικά, δεν περιορίζονται στην περιοχή του Λουτρακίου, καθώς παρόμοιο τηλεφώνημα δέχτηκε και το ΑΤ Κιάτου. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, οι έρευνες της Αστυνομίας απέβησαν άκαρπες.

Έκκληση της οικογένειας: Όποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία για τον Χαράλαμπο Κασσίτα να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Η αγωνία των οικείων του όσο περνάει η ώρα αυξάνεται, καθώς τα στοιχεία που είναι πιθανό να οδηγήσουν στην ανεύρεση του 38χρονου, είναι ελάχιστα. Αυτή την ώρα, στο ΑΤ Λουτρακίου βρίσκεται ο αδερφός του 38χρονου, ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες και ζει από πρώτο χέρι την εξέλιξη της υπόθεσης.

Για την ανεύρεση του 38χρονου, ο οποίος την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινο μπουφάν, τζιν παντελόνι και σκούρο μαύρο ή μπλε σκούρο φούτερ, με το πρώτο φως της ημέρας, αναμένεται να ενταθούν οι έρευνες με τη συμμετοχή εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Πηγή: loutraki365.gr

Περισσότερα Άρθρα

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Άργος με εκκλησιαστικούς ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα

Ἡ Ἱερά Μητρόπολη Ἀργολίδος καὶ ὁ Δῆμος Ἄργους – Μυκηνῶν διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη ἐκδήλωση μὲ ἐπίκαιρους ἐκκλησιαστικούς ὕμνους καὶ παραδοσιακά κάλαντα ἀπό ὅλη τὴν Ἑλλάδα καὶ τὶς ἀλησμόνητες πατρίδες, τὴν Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου καὶ ὥρα 7:30 μ.μ. στὴν αἴθουσα Τέχνης καὶ Πολιτισμοῦ «Μέγας Ἀλέξανδρος στὸ Ἄργος. Συμμετέχουν: · Ὁ Βυζαντινός Χορός καὶ ἡ παιδική βυζαντινή χορωδία […]