10 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Αγωνία για τον ηθοποιό Τζεφ Μπρίτζες: Διαγνώστηκε με λέμφωμα

Με λέμφωμα διαγνώστηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, Τζεφ Μπρίτζες (Jeff Bridges) όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter. Ο διάσημος ηθοποιός δημοσίευσε την κατάσταση της υγείας του και έγραψε ότι ξεκινά άμεσα θεραπείες για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Σε μια προσπάθεια να τοποθετηθεί θετικά ο 70χρονος ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες (Jeff Bridges) ξεκίνησε την ανάρτησή του με μια φράση του εμβληματικού χαρακτήρα «The Dude» από την ταινία «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι». «Όπως θα έλεγε ο Dude… Νέα σκ@@α ήρθαν στο φως. Διαγνώστηκα με λέμφωμα. Αν και πρόκειται για σοβαρή ασθένεια νιώθω τυχερός γιατί εχω μια σημαντική ομάδα γιατρών γύρω μου και η πρόγνωση είναι καλή» έγραψε ο Μπρίτζες.«Ξεκινάω θεραπεία και θα σας κρατάω ενήμερους για την ανάρρωσή μου».

Ο σπουδαίος ηθοποιός δηλώνει επίσης «ευγνώμων» για την αγάπη και τη στήριξη από συγγενείς και φίλους. «Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ευχές σας. Και μια και σας έχω εδώ, παρακαλώ πηγαίντε να ψηφίσετε. Γιατί σε αυτό είμαστε όλοι μαζί» καταλήγει ο Μπρίτζες.

Ποιος είναι ο Τζεφ Μπρίτζες

Ο Τζεφ Μπρίτζες γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 1949 στο Λος Άντζελες. Προέρχεται από γνωστή οικογένεια υποκριτικής και έχει δουλέψει από παιδί με τον πατέρα του Λόιντ Μπρίτζες και τον αδερφό του Μπο στο τηλεοπτικό «Sea Hunt». Κάποιες από τις πιο γνωστές ταινίες του είναι: Η Τελευταία Παράσταση (The Last Picture Show, 1971), Η Μεγάλη Ληστεία της Μοντάνα (Thunderbolt and Lightfoot, 1974), Τρον (Tron, 1982) (και τη συνέχεια Tron: Legacy), Στάρμαν (Starman, 1984), Έρωτας Δίχως Αύριο (Against All Odds, 1984), Η Άκρη του Νήματος (Jagged Edge, 1985), Το Επόμενο Πρωινό (The Morning After, 1986), Σχέσεις Πάθους (The Fabulous Baker Boys), Ο Βασιλιάς της Μοναξιάς (The Fisher King, 1991), Σχέση Ζωής (Fearless, 1993), Ο Καθρέφτης Έχει Δυο Πρόσωπα (The Mirror Has Two Faces, 1996), Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (The Big Lebowski, 1998), Η Αντιπρόεδρος (The Contender, 2000), Το Μεγάλο Φαβορί (Seabiscuit, 2003) και Iron Man, 2008.

Το 2010 κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Crazy Heart». Παίζει κιθάρα και έχει κυκλοφορήσει μουσικά άλμπουμ, ενώ είναι και ερασιτέχνης φωτογράφος με πολλές εκθέσεις φωτογραφίας. Μελετά τον Βουδισμό και είναι οπαδός του υπερβατικού διαλογισμού (Transcendental Meditation) όπως και ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιντς.
ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ελληνική σημαία 1.200 τμ βάρους 250 κιλών τοποθετήθηκε στο όρος Μιτσικέλι

Με αφορμή τη συμπλήρωση και τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, τοποθετήθηκε στο όρος Μιτσικέλι του χωριού Λιγγιάδες στα Γιάννενα, μία ελληνική σημαία, 1.200 τετραγωνικών μέτρων. Η σημαία έχει βάρος 250 κιλών. Από το σημείο που δεσπόζει πάνω στο Μιτσικέλι είναι ορατή από ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.

Σήμερα στις 4:30 μ.μ. το Δωρεάν Σεμινάριο για το Ψηφιακό ωράριο και την ψηφιακή κάρτα εργασία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας διοργανώνουν, σήμερα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 4:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης *, σεμινάριο με θέμα: «Οι νέες ρυθμίσεις για το ψηφιακό ωράριο & την ψηφιακή κάρτα εργασίας». Εισηγητής: Πέτρος Ραπανάκης Οικονομολόγος, Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου […]