17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Πουλάνε ρούχα με στάμπα την πτώση των ανθρώπων από το αεροπλάνο στο Αφγανιστάν!

Τα ρούχα με τίτλο Kabul Skydiving Club Shirt και στάμπα την πτώση των ανθρώπων από το αεροπλάνο πωλούνται διαδικτυακά

Εμπόριο με τον ανθρώπινο πόνο στο Αφγανιστάν αποφάσισαν να κάνουν κατασκευαστές ρούχων στις ΗΠΑ οι οποίοι πωλούν κοντομάνικα με στάμπα τη στιγμή της πτώσης των ανθρώπων από το αμερικανικό μεταγωγικό όπως αυτή αποτυπώθηκε στο βίντεο που προκάλεσε παγκόσμια ανατριχίλα.

Τα ρούχα που πωλούνται διαδικτυακά φέρουν, μάλιστα, τον τίτλο Kabul Skydiving Club Est. 2021. «Αποτυπώνοντας τη σκηνή του αεροπλάνου να απογειώνεται και την ξαφνική πτώση δύο ανθρώπων το Kabul Skydiving Club Shirt είναι ένα φαινόμενο που γίνεται viral» αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος.

«Το κοντομάνικο έχει τη δική του ερμηνεία από πολιτική σκοπιά αλλά στο τέλος όλα εξαρτώνται από το πώς νιώθετε γι’ αυτό» προστίθεται στην περιγραφή με τους αχαρακτήριστους εμπόρους να ετοιμάζουν και ένα βίντεο με ένα μοντέλο να ποζάρει φορώντας το επίμαχο ρούχο που, όπως φαίνεται, πωλείται σε διάφορα χρώματα και σε μεγέθη μέχρι 5XL.

Επιχειρώντας, πάντως, να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις οι κατασκευαστές εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στα θύματα της τραγωδίας: «Είμαστε συντετριμμένοι από τον τρομακτικό θάνατο των δύο ανθρώπων που έπεσαν από το αεροπλάνο και αποτέλεσε ένα σοκ που βοήθησε τον υπόλοιπο κόσμο να αντιληφθεί πώς νιώθουν οι Αφγανοί για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν στη χώρα τους».

Τα απαράδεκτα ρούχα με την στάμπα από την πτώση των ανθρώπων από αεροπλάνο στο Αφγανιστάν

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνθρωποι που έπεσαν στο κενό φέρεται να ήταν δύο ανήλικα αδέλφια ενώ στα 12 άτομα που έχουν χάσει τη ζωή τους στο αεροδρόμιο του Αφγανιστάν περιλαμβάνεται και ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής.

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr.

Περισσότερα Άρθρα

Νέος ιστότοπος στην Αργολίδα των «Φίλων των Γενικών Αρχείων του Κράτους νομού Αργολίδας»

Το Σωματείο «Φίλοι των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ΓΑΚ) Αργολίδας» γνωστοποιεί τη δημιουργία ιστοσελίδας με ηλεκτρονική διεύθυνση https://filoigakarg.gr/ Στην ιστοσελίδα θα αναρτώνται κείμενα και εικόνες σχετικά με την ιστορία του νομού Αργολίδας, κείμενα με αρχειονομικό περιεχόμενο, καθώς και πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τη διάσωση του αρχειακού πλούτου του νομού Αργολίδας. Ελπίζουμε ότι ο πλούτος […]

Με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό τον λαό καμιά αντιλαϊκή κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη!

 ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΈΙ να τα βάλει με τις κυβερνήσεις, την άρχουσα τάξη και την αντιλαϊκή πολιτική! Για να πολλαπλασιαστούν οι εστίες αντίστασης, για να συνενωθούν σε ένα πανελλαδικό κίνημα αμφισβήτησης και σύγκρουσης. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ στο σύστημα. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική. ΓΙΑΤΙ στο δίλημμα “ή οι ζωές μας ή […]