19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ακυρώθηκε ο 6ος Αγώνας Μνήμης Μικρασιατικής Καταστροφής στη Νέα Κίο

Αγαπητοί φίλοι δρομείς!

Για λόγους ανωτέρας βίας, ο 6ος Αγώνας Μνήμης Μικρασιατικής Καταστροφής που ήταν προγραμματισμένος να γίνει αυτό το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ!

Οι άνθρωποι της διοργάνωσης θα επικοινωνήσουν μαζί σας, προκειμένου να σας επιστρέψουν το αντίτιμο συμμετοχής που έχετε καταβάλει μέχρι στιγμής!

Σας ζητάμε συγγνώμη για αυτήν την εξέλιξη, εμείς από την μεριά μας, κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ένα άτομο για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού

Συνελήφθη χθες (19.3.2020) στην περιφέρεια μας, ένας (1) ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικότερα, κατά τους αστυνομικούς έλεγχους, διαπιστώθηκε ο ανωτέρω να λειτουργεί καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας συναφών επιχειρήσεων. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πέθανε ο θρύλος του Rock ’n’ Roll, Λιτλ Ρίτσαρντ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών άφησε ο θρύλος της ροκ εν ρολ, Little Richard, ο οποίος επηρέασε αποφασιστικά την αμερικανική μουσική σκηνή επί δεκαετίες. Την είδηση επιβεβαίωσε ο γιος του, Ντάνι. Αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό, αλλά και καρδιακή προσβολή. Ο Λιτλ Ρίτσαρντ, το πραγματικό του […]