18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Νέο κρούσμα κορονοϊού σε γάμο – Ήδη 20 άτομα έχουν υποβληθεί σε τεστ

Μετά τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, νέος συναγερμός σήμανε με κρούσμα κορονοϊού σε γυναίκα που είχε παρευρεθεί σε γάμο στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα evros-news.gr, η κοπέλα κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη αλλά μένει σε άλλη περιοχή της χώρας και ήρθε για να παραστεί στον γάμο των φίλων της. Μετά το μυστήριο που πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία της Αλεξανδρούπολης, τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος, δεν αισθανόταν τόσο καλά και πήγε στο σπίτι της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, την Κυριακή η κοπέλα πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έδωσε δείγμα για το τεστ Covid-19 και το αποτέλεσμα, που βγήκε το απόγευμα, ήταν θετικό. Ενημέρωσε κάποιους φίλους της και τόσο χθες βράδυ όσο και σήμερα το πρωί πάνω από 20 άτομα πήγαν επίσης στο νοσοκομείο για να δώσουν δείγματα.

Παράλληλα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση όσων ήρθε σε επαφή, ενώ λόγω της αδιαθεσίας της δεν πήγε στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με εντολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου έγινε απολύμανση της εκκλησίας, ενώ και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι (σε εξωτερικό χώρο φυσικά) προχώρησαν και αυτοί σε απολύμανση των χώρων.

Το κρίσιμο φυσικά είναι αν από τα αποτελέσματα των μαζικών τεστ χθες βράδυ και σήμερα το πρωί βρεθούν ή όχι επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Ομιλήτρια σε εκδήλωση της Υπηρεσίας Γυναικείων Θεμάτων του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών η Σόνια Τάνταρου -Κρίγγου

Ομιλήτρια στην παρουσίαση του τόμου «Γυναίκες στη σκιά της Βίας, η ποιμαντική ευθύνη και η οπτική των θρησκειών» ήταν η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, π. Πρόεδρος του ΚΕΘΙ και Πολιτεύτρια ΝΔ Αργολίδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αρχοντικό των Μπενιζέλων (Οικία Αγίας Φιλοθέης) στην Αθήνα, υπό την διοργάνωση της Υπηρεσίας Γυναικείων Θεμάτων του […]

Μικρά και μεγάλα έργα στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Νέας Κίου

Το Δ.Σ του ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ σε συνεργασία με την ΚΕΔΑΜ και κυρίως τον Πρόεδρο κύριο Πέτρο Διολίτση είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως θα προβεί στο βάψιμο του σχολείου μας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Πρόκειται για μια απόφαση (κοινή) που σκοπό έχει να καλυτερεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο την […]