20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αλλαγή καταστατικού αναγγέλλει η ΕΠΣ Αργολίδας

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Όπως θα δείτε και στην πρόσκληση του Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας για τακτική  Γενική Συνέλευση, το ένατο θέμα αναφέρει για απόφαση αλλαγής καταστατικού. Σύμφωνα με τον κανονισμό τα αθλητικά σωματεία θα πρέπει να έχουν τις προτάσεις του Δ.Σ. για την αλλαγή καταστατικού, ειδάλλως δεν μπορεί να τεθεί ούτε ως θέμα. Άρα αναμένουμε να μάθουμε τις προτάσεις για την αλλαγή του καταστατικού και βέβαια τις προτάσεις βελτίωσης του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο Παίδων: Λύγισε στο φινάλε η Εθνική μας στον τελικό με 11-10 από την Ουγγαρία!

Παρά την υπερπροσπάθεια των διεθνών μας για το χρυσό η Εθνική ομάδα πόλο των Παίδων ηττήθηκε στο φινάλε με 11-10 από την Ουγγαρία και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βόλο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Αν έλειπαν κάποιες βιαστικές και επιπόλαιες επιλογές στην επίθεση εκατέρωθεν, δύσκολα θα πίστευε κάποιος ότι σε αυτό το […]

Τζακ ποτ στο Τζόκερ

Χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία ολοκληρώθηκε η κλήρωση και η διαλογή στο Τζόκερ. Αντίθετα, στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν πέντε δελτία που κερδίζουν από 23.310,91 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί: 25, 27, 33, 35, 37. ΤΖΟΚΕΡ: 8.