18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αμερικανός αναρριχητής νεκρός στο Λεωνίδιο

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία με τον πολύτεκνο αστυνομικό που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Στομίου, το μεσημέρι του Σαββάτου, μια νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Αυτή τη φορά, θύμα ήταν ένας 40χρονος Αμερικανός αναρριχητής, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο πέφτοντας από τα απόκρημνα βράχια στο αναρριχητικό πεδίο «Crash of the Titans», όπου επιχειρούσε αναρριχητική διαδρομή. Επί τόπου έφτασαν πυροσβέστες με δυο οχήματα και αστυνομικοί που ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Η σορός του άτυχου αλλοδαπού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στην Κόρινθο όπου θα γίνει νεκροτομή, ενώ την προανάκριση ανέλαβαν οι αστυνομικοί του τμήματος Νότιας Κυνουρίας.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Επίδαυρος ναός: Αρχαιολογική ανακάλυψη ανατρέπει τα δεδομένα για τη λατρεία του Ασκληπιού

Επίδαυρος Ναός : Ένα ολοκαίνουργιο αναπάντεχο εύρημα ένα σφραγισμένο με τελετουργική πυρά ορθογώνιο κτήριο, τα όρια του οποίου χάνονται κάτω από το πλέον προβληματικό οικοδόμημα του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Επιδαύρου της Θόλου, ανατρέπει την εικόνα σε ένα από τα σημαντικότερα Ιερά της αρχαιότητας. Η ανακάλυψή του όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ γεννά […]

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Αχαιός παρουσιαστής ανακοίνωσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του

Σε συναγερμό τέθηκε η ΕΛ.ΑΣ. για γνωστό Αχαιό πρώην παρουσιαστή πανελλαδικού τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος εξέφρασε στα social media την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. «Μέχρι το βράδυ θα πρέπει να έχω αυτοκτονήσει, δεν αντέχω άλλο» ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Είχε προηγηθεί και ένα ακόμα στο οποίο έγραφε: «Σκέφτομαι να […]