17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ανήλικοι επιτέθηκαν και λήστεψαν 79χρονο


Μια θρασύτατη ληστεία συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής στη Λαμία, όταν ένας ηλικιωμένος έπεσε θύμα ανηλίκων που τον έριξαν κάτω και του άρπαξαν χρήματα και το παντελόνι.

Ο 79χρονος περπατούσε ανυποψίαστος σε κεντρικό δρόμο της πόλης, ενώ σύμφωνα με το lamiareport, αρχικά τον πλησίασε μια 17χρονη Ρομά και του απέσπασε την προσοχή. Στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο 11χρονος αδελφός της ο οποίος ξαφνικά επιτέθηκε στον ηλικιωμένο και τον έριξε στο έδαφος. Αμέσως η αδελφή του άρπαξε τα χρήματα από την τσέπη του παντελονιού και έφυγαν τρέχοντας.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας από τις περιγραφές και το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους κατάφεραν να ταυτοποιήσουν γρήγορα τους ανήλικους δράστες και το πρωί της Δευτέρας συνέλαβαν την 17χρονη, ενώ αναζητείται και ο 11χρονος αδελφός της.

Η 17χρονη οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.

Περισσότερα Άρθρα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πελέ – Τοποθετήθηκε χρυσό φέρετρο στο γήπεδο της Σάντος

Τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του δίνει τις τελευταίες ώρες ο Πελέ, καθώς σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από την οικογένειά του, η υγεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή επιδεινώνεται συνεχώς. Την περασμένη Τετάρτη, το Νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν, όπου νοσηλεύεται ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τρία παγκόσμια κύπελλα, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του παχέος εντέρου του […]

Εξαιρετικής ποιότητας τα νερά κολύμβησης στην Καλαμάτα

Κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου, η ΔΕΥΑΚ πραγματοποιεί ελέγχους στη θαλάσσια περιοχή αρμοδιότητάς της (από την πίστα καρτ στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας μέχρι τη Μικρή Μαντίνεια). Κατά τη μέτρηση του μηνός Μαΐου (ημερομηνία δειγματοληψίας 25/5/2020) διεπιστώθη από τα ευρήματα των αναλύσεων δειγμάτων, που ελήφθησαν από 15 σημεία, ότι τα νερά κολύμβησης στην περιοχή του […]