15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ

 

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χάντμπολ ΧΕ ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

-Μετά από εισήγηση της ΔΕΠ/ΟΧΕ, αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών Διομήδης Άργους- ΑΕΚ, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου, λόγω των έκτακτων μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορονοϊου. Ο τελικός θα οριστεί σε ένα ημερομηνία που θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή.

-Η 21η αγωνιστική της Handball Premier μετά από εισήγηση της ΔΕΠ/ΟΧΕ μεταφέρεται από Τετάρτη 18 Μαρτίου που είχε αρχικά οριστεί για το Σαββατοκύριακο 14-15/3. Το ντέρμπι ΑΕΚ- Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την Τρίτη 17/3 και ώρα 19:00, ενώ θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤSPORTS.

-Όλοι οι αγώνες του αθλήματος για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και όπως ακριβώς θα αναφέρεται στις ειδικές εγκυκλίους που θα εκδοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία και θα διευκρινίζουν για το ποιοι και πόσοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

Περισσότερα Άρθρα

Αργολικό ντέρμπι σήμερα στο Άργος με Παναργειακό και Φοίνικα Νέας Επιδαύρου (Γ Εθνική)

Αγώνας ποδοσφαίρου με μεγάλο ενδιαφέρον για την πρώτη αγωνιστική του 2023 και την 8η του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής μεταξύ των ομάδων  Παναργειακού – Φοίνικα Νέας Επιδαύρου θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στο ΔΑΚ Άργους, στις 15:00 Γενική είσοδος 10 ευρώ. Παιδιά έως 15 ετών δωρεάν. Παιδιά 16- 20 ετών 5 ευρώ. (με την […]

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Νίκος Αλέφαντος, ύστερα από καρδιακή προσβολή. Ο Νίκος Αλέφαντος αγαπήθηκε από το φίλαθλο ελληνικό κοινό, λόγω της λαϊκής γλώσσας που χρησιμοποιούσε, του αυθορμητισμού και της ευθύτητας που επιδείκνυε όταν εξέφραζε τις απόψεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές. Δηλωτικό της δημοφιλίας του είναι ότι […]