21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αναπλιώτικο Καρναβάλι : Οι σημερινές εκδηλώσεις

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Πλατεία Συντάγματος, ώρα 19:00
Το Εργαστήρι Ελληνικού Χορού παρουσιάζει δρώμενα, τραγούδια και χορούς εμπνεόμενα από τη λαϊκή παράδοση.

Ναύπλιο
Παλιά Πόλη, ώρα 20:30
Η ομάδα καλλιτεχνών Θεάτρου Δρόμου, οι περίφημοι Hellix Action Theatre, περπατούν στα δρομάκια της παλιάς πόλης συνοδεύοντας τις κυρίες με στολές εποχής, ζωντανεύοντας το βενετσιάνικο κλίμα για τους κατοίκους και επισκέπτες μας!

Εστιατόριο – Ταβέρνα « ΤΑ ΚΙΟΥΠΙΑ» ώρα 20:30
Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Τίρυνθας διοργανώνει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του με ζωντανή μουσική.

Ασίνη, ώρα 17:00
Το Σωματείο «Το Καστράκι Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Ασίνης και Αγίας Παρασκευής», στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων διοργανώνει «Το γαϊτανάκι της Ασίνης». Χορεύοντας και τραγουδώντας ξεκινά από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, περνά από τ’ Αλώνια, την πλατεία της Ασίνης και ολοκληρώνει το χορό του στην έδρα του Σωματείου, το Δημοτικό Σχολείο Ασίνης.

Πουλακίδα, ώρα 19:00
Η Τοπική Κοινότητα και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουλακίδας διοργανώνουν αποκριάτικο γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού.

2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου
Πανταζής Royal, ώρα 18:00
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου διοργανώνει τον ετήσιο αποκριάτικο χορό του στο Πανταζής Royal, στη Δαλαμανάρα.

Νέο Ροεινό, ώρα 20:00
Πανταζής Κεφαλάρι
Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Νέου Ροεινού « Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» πραγματοποιεί τον ετήσιο αποκριάτικο χορό στην κοσμική ταβέρνα Πανταζής Κεφαλάρι με πλούσιο μενού, πολύ κέφι και διασκέδαση!

 

Περισσότερα Άρθρα

23η Έκθεση Αγροτουρισμού στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για 23η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιήσει την Έκθεση Αγροτουρισμού στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου. Στόχος μας είναι η ανάδειξη της ποιότητας του τοπικού προϊόντος και της καινοτομίας των επιχειρήσεων που σχετίζονται με την πώληση ή την […]

Καταμετρήθηκαν 241 νέα κρούσματα κορονοϊού

Συνολικά 241 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας ανακοινώθηκαν σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), εκ των οποίων τα 31 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου. Παράλληλα, 39 συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, ενώ έχουν καταγραφεί 5 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο. Πού εντοπίζονται τα κρούσματα Σήμερα, 03/09/2020 δηλώθηκαν 241 επιπλέον κρούσματα. Από τα […]