20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αναστάσιος Γανώσης: Στις πλάτες των πολιτών της Ερμιονίδας δεν θα ανεχτώ να παίξει κανείς

Παρακολουθώντας  και βιώνοντας τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα για ακόμη μια φορά στον Δήμο Ερμιονίδας με το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων μετά την απόφαση του νέου Περιφερειάρχη να κλείσει το πράσινο σημείο μεταφόρτωσης αλλά και την αδυναμία των δημοτικών παρατάξεων να έρθουν σε συμφωνία και να πορευτούν από κοινού στο θέμα αυτό , κατέθεσα επερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τις εξελίξεις όσων αφορά την προσωρινή λύση στην διαχείριση των απορριμμάτων στον Δήμο Ερμιονίδας που θα συζητηθεί την Δευτέρα 16/12/19 στις 18.30 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη .

Το ζήτημα των απορριμμάτων δεν είναι αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης και ούτε μπορεί να γίνεται παιχνίδι σκοπιμοτήτων .

Στις πλάτες των πολιτών της Ερμιονίδας δεν θα ανεχτώ να παίξει κανείς, πόσο μάλλον όταν τίθεται σε κίνδυνο  η δημόσια υγεία και υποβαθμίζεται το βιοτικό μας επίπεδο.

Καλώ τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο και όλους τους δημοτικούς συμβούλους με έμφαση στους επικεφαλής των παρατάξεων καθώς και όλο τον κόσμο της Ερμιονίδας να παραστεί στο περιφερειακό συμβούλιο όπου θα συζητηθεί το θέμα. Θέλω οι πολίτες να καταλάβουν ότι το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων δεν λύνεται στο δημοτικό συμβούλιο και είναι ένα ζήτημα που κατά κυρία βάση άπτεται της περιφερειακής αρχής .

Η Ερμιονίδα των μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων για να μπει επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης πρέπει να διασφαλίσει την εξέλιξη και ακεραιότητα των υποδομών της!

Την  Δευτέρα 16/12/19 στις 18.30 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη να είμαστε ΟΛΟΙ!!!

Αναστάσιος Γανώσης

Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας 

Περισσότερα Άρθρα

Η αναγέννηση των φυτειών των λεφτόδεντρων

Δημήτρης Καμπουράκης: Η αναγέννηση των φυτειών των λεφτόδεντρων Διαβάζω με μέγιστη ικανοποίηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έτοιμο το οικονομικό του πρόγραμμα, που θα προβλέπει διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του ιδιωτικού χρέους, χάρισμα όλης της επιστρεπτέας προκαταβολής που πήραν οι επιχειρήσεις, επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών για μακρύ διάστημα, πλήρης προστασία της πρώτης κατοικίας, κρατική παρέμβαση στο […]

Έμπρακτη αλληλεγγύη από τον Δήμο Επιδαύρου στο ’’Σπίτι του Ηθοποιού’’

Συμπαραστεκόμαστε στον καλλιτεχνικό κόσμο και ανταποδίδουμε συμβολικά, οφέλη που αποκόμισε η τοπική μας κοινωνία από την παρουσία των ηθοποιών στην Επίδαυρο τις τελευταίες δεκαετίες. Σ αυτή την συγκυρία προβάλλουμε την ανθρώπινή μας πλευρά γιατί είναι τέτοιες οι συνθήκες παγκοσμίως που μόνο με την αλληλεγγύη στην πράξη μπορούμε να γίνουμε πιο δυνατοί, με την αλληλεγγύη στους […]