18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αναστέλλεται η λειτουργία των Βρεφικών και Νηπιακών Σταθμών του Δήμου Ναυπλιέων

Ο  Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης  Ναυπλιέων (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. ) ανακοινώνει ότι :

Α. Με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, αναστέλλεται η λειτουργία των Βρεφικών και Νηπιακών Σταθμών του  Δήμου Ναυπλιέων για τις επόμενες  δύο ( 2 ) εβδομάδες στα πλαίσια των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της  πανδημίας .

Β. Οι εργαζόμενοι των παραπάνω αναφερόμενων δομών που τελούν σε αναστολή λειτουργίας θα ενισχύσουν άλλες δομές του Δήμου για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών των δημοτών του που πλήττονται περισσότερο.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΚΟΙΠΑΝ

 

                      ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΜΠΟΥΝΟΣ

Περισσότερα Άρθρα

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας: Χωρίς κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα και σήμερα η Αργολίδα

  Επτά ύποπτα κρούσμα και τα επτά αρνητικά σύμφωνα με το ινστιτούτο Παστέρ, τρία ύποπτα κρούσματα είχε στο Νοσοκομείο Άργους και τέσσερα στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου και ευτυχώς ήταν όλα αρνητικά.

Ο Παναγιώτης Νίκας στα εγκαίνια της οικίας του Πάτρικ Λη Φέρμορ στην Καρδαμύλη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Όπως άρμοζε σ’ ένα Φιλέλληνα, τον Πάτρικ Λη Φέρμορ,  έγιναν, χθες το απόγευμα, τα εγκαίνια της οικίας του στην Καρδαμύλη, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρευρέθηκε και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Οι παρόντες εντυπωσιάστηκαν, όχι μόνο από την κύρια οικία  σπίτι, αλλά και τις περιφερειακές, που το […]