13 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Αναχωρεί για την Ρωσία η ομάδα του Choy Lee Fut

Αναχωρεί την Μ. Πέμπτη η ομάδα των συλλόγων του Choy Lee Fut Kung Fu Ναυπλίου και Άργους για την Ρωσία, και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας που  θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας  στο 5ο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παραδοσιακού Κουνγκ φου.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο wushu palace της Μόσχας το διάστημα 25 Απριλίου  με  2 Μαΐου.
Η ευθύνη είναι μεγάλη, αλλά και μόνο το προνόμιο συμμετοχής και εκπροσώπησης της χωράς μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποτελεί από μόνο του κορυφαία αθλητική διάκριση, που μόνον αθλητές υψηλού επιπέδου την κατέχουν. Τα σωματεία του Choy Lee Fut , έχουν αποδείξει  ότι στους κόλπους τους έχουν τέτοιους αθλητές!!!

Η ομάδα αποτελείται από τον Sifu Λαμπάδα Θεόδωρο και  αρχηγό αποστολής της εθνικής ομάδας.
Την  Sifu Κοκκινάκη Άννα  μέλος της ευρωπαϊκής διαιτησίας,  την προπονήτρια και αθλήτρια Λαμπάδα Μαρία, και τους  αθλητές/ αθλήτριες:

1. Λιόντου Ιωάννα
2. Μπεκιάρη Μαρία-Ιωάννα
3. Μπρούσαλη Αγγελική
4. Μπρούσαλης Παναγιώτης
5. Παπαγεωργοπούλου Μαρίνα
6. Παπασταθoπούλου Ηλιάνα
7. Σκανδάλης Αργύρης
8. Στεφανοπούλου Τάνια
9. Ταραβίρα Στέλλα

Την προσπάθεια των αθλητών μας μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το επίσημο κανάλι  της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στο YouTube.
Με την ανακοίνωση του προγράμματος, από την ιστοσελίδα του συλλόγου θα ενημερωθείτε για το ωρολόγιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος των αθλητών μας.
Καλή επιτυχία,  Kαλό ταξίδι!!!!

Περισσότερα Άρθρα

“Κλείνει” τις ανανεώσεις η Κορωνίδα Κοιλάδας

Κλείνει μία μία τις ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας. Στο πλαίσιο αυτό συμφώνησαν και θα παραμείνουν στην-φιλόδοξη-ομάδα , δυο…δικά της παιδιά, ο 19χρονος αμυντικός Γιάννης Μπούκουρης και ο 17χρονος αριστεροπόδαρος φουλ μπακ Βασίλης Φλωρής. Ο πρώτος επανέρχεται μετά από τον σοβαρό περυσινό τραυματισμό στον χιαστό , ενώ ο […]

Στη Μύκονο ο Παναργειακός!

Στο νησί των ανέμων συνεχίζεται για τον Παναργειακό το πρωτάθλημα. Η ομάδα αντιμετωπίζει τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στα πλαίσια της 25ης σγωνιστικής και παρατάσσεται με τους: Καραργυρης, Παναγιωτου, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Μαρίνης, Πρίκας, Τσούτσης, De Souza, Ηλιόπουλος, Τσιώλης. Το ματς ξεκινά σε λίγα λεπτά.