14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Γεωργίου: Ποζάρει ολόγυμνος για να καλωσορίσει το καλοκαίρι

Ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να καλωσορίσει το καλοκαίρι ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει γυμνός μέσα στο δάσος.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης όπως φαίνεται και από την εικόνα κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού πρόσεχε ιδιαίτερα την διατροφή του και έκανε εντατικά γυμναστική.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία έπεσαν “βροχή”.

 

Δείτε τη φωτογραφία:

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Υπουργείο Εργασίας: Καταργείται το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης

Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη,  ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης πήρε πίσω το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για τους επιστήμονες που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Οι επιστήμονες, όμως, τους οποίους αφορούσε το Πρόγραμμα, θα λάβουν κανονικά την ενίσχυση των 600 ευρώ για τον μήνα Απρίλιο χωρίς προϋποθέσεις. Στη δήλωσή του ο Γιάννης Βρούτσης αναφέρει: Σε συνθήκες έκτακτες […]

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι στο Ηραίο

Ολική καταστροφή υπέστη το διώροφο σπίτι που νωρίτερα- και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έπιασε φωτιά στο Ηραίο. Πρώτιστο μέλημα των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε άμεσα ήταν να μην επεκταθεί η φωτιά σε παρακείμενη αποθήκη. Νωρίτερα είχαν απεγκλωβιστεί οι δυο ηλικιωμένοι κάτοικοι του σπιτιού από συγγενικά τους πρόσωπα.