19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Πουλάς: Χωρίς τέλος η υποβάθμιση των υπηρεσιών για τους κατοίκους του Δήμου Άργους – Μυκηνών 

Δήλωση Ανδρέα Πουλά, βουλευτή Ν. Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής

Χωρίς τέλος η υποβάθμιση των υπηρεσιών για τους κατοίκους του Δήμου Άργους – Μυκηνών 

Αγανάκτηση και μεγάλη ανησυχία  προκαλεί στους κατοίκους του Δήμου Άργους – Μυκηνών  η  υποβάθμιση και η «αποψίλωση» που υφίσταται η πόλη σε επίπεδο υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη.

Μετά το πρόσφατο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, άλλο ένα χτύπημα ήρθε να προστεθεί  για την πόλη του Άργους.

Πληροφορηθήκαμε σήμερα την πρόθεση μετακίνησης μεγάλου αριθμού υπαλλήλων από το ΙΚΑ Άργους στο ΙΚΑ Ναυπλίου και την υποβάθμιση του σε απλό κέντρο εξυπηρέτησης,  καθώς και το κλείσιμο του  ΈΦΚΑ Άργους και την μετακίνηση των υπαλλήλων του στο ΙΚΑ Ναυπλίου.

Κύριοι της κυβέρνησης επιλέγεται πάντοτε την εύκολη λύση των συγχωνεύσεων και όχι την στελέχωση και πλήρη λειτουργία των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους πολίτες.

Εκφράζω την πλήρη αντίθεσή μου σε όλες αυτές τις αποφάσεις και καλώ την κυβέρνηση να σταματήσει επιτέλους την αποψίλωση των υπηρεσιών που οδηγούν σε μαρασμό την πόλη και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Περισσότερα Άρθρα

Συγχαρητήρια Ζάεφ σε Τσίπρα: Πετύχαμε μια ιστορική νίκη

Μέσω twitter σχολίασε ο Ζόραν Ζάεφ την υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή με 153 ψήφους. Λίγο μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο κ. Ζάεφ ανάρτησε φωτογραφία του με τον κ. Tσίπρα από την ημέρα της υπογραφής της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Συγχαρητήρια φίλε μου, @tsipras_eu, μαζί με τους λαούς μας πετύχαμε μια ιστορική […]

Εκδήλωση της ΚΝΕ Αργολίδας: “ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ” της πάλης για την πραγματική χειραφέτηση της γυναίκας..

Εκδήλωση στο Ναύπλιο με θέμα “ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ” της πάλης για την πραγματική χειραφέτηση της γυναίκας.. ΤΩΡΑ ΚΚΕ”, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 4 Φλεβάρη στις 19:00 στο D’espresso cafe (Άργους 39) η Τ.Ο. Αργολίδας της ΚΝΕ. Θα μιλήσει η Βικτωρία Κούτση, μέλος του Κ.Σ. της ΚΝΕ και επικεφαλής της επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ για τις νέες γυναίκες και […]