19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ανδριανός σε Χατζηδάκη για τον αποκλεισμό δικαιούχων του Ναυπλίου από το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ λόγω διακοπής ρεύματος στην πόλη.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Χατζηδάκη με θέμα την ανάγκη άμεσης διόρθωσης του αποκλεισμού της πόλης του Ναυπλίου από το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ λόγω διακοπής ρεύματος.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με ενημέρωση που είχα και σχετικά δημοσιεύματα των τοπικών μέσων, λόγω της μεγάλης διακοπής ρεύματος στο Ναύπλιο το πρωί της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, πάρα πολλοί κάτοικοι της πόλης δικαιούχοι συμμετοχής στο πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αίτησή τους με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός της διαδικασίας. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε στις 10 το πρωί και οι διαθέσιμοι πόροι, ύψους 44,8 εκ. ευρώ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου εξαντλήθηκαν τάχιστα, καθώς η πλατφόρμα έκλεισε στις 10:48.

Δεδομένου του ότι οι κάτοικοι του Ναυπλίου χωρίς δική τους υπαιτιότητα ουσιαστικά αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα, καθίσταται επιτακτική η άμεση διόρθωση της αδικίας αυτής.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

  1. Τι ενέργειες προτίθεται να αναλάβει για την άμεση διόρθωση του άδικου αποκλεισμού του Ναυπλίου από το πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ λόγω της σημερινής μεγάλης διακοπής ρεύματος στην πόλη».

 

Περισσότερα Άρθρα

ΣΟΚ με ιερέα στο Αγρίνιο: Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Ανατριχιαστικά βίντεο στον υπολογιστή του

Πίσω από τους σταυρούς και τις λιτανείες, κρυβόταν κάτι πιο σκοτεινό… Σοκ προκαλεί στο Αγρίνιο η είδηση της σύλληψης 49χρονου ιερέα της πόλης για πορνογραφία ανηλίκων. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας karvasaras.gr, στον υπολογιστή του ιερέα βρέθηκε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων και συγκεκριμένα φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου. Ήδη έχει […]

Νίκας: «Ναυάγησε η αναζήτηση χώρου για το νέο Διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας στο στρατόπεδο του Ναυπλίου»

Σε σύσκεψη που έγινε στην Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, προήδρευσε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Θέμα της σύσκεψης αποτέλεσε το νέο Διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, για την αναλυτική διερεύνηση του οποίου θα συγκληθεί την μεθεπόμενη εβδομάδα ευρεία σύσκεψη στο Ναύπλιο. Στην εν λόγω προγραμματιζόμενη σύσκεψη θα γίνει λήψη αποφάσεων όσον αφορά την αγορά χώρου […]