18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αντί Σμύρνη, εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου ενημερώνει ότι λόγω του πολεμικού κλίματος στην Τουρκία δεν θα πραγματοποιήσει την 7 ήμερη Εκδρομή στην ΣΜΥΡΝΗ και αντ΄αυτής θα γίνει στις Δαλματικές Ακτές, 7 ημέρες (6 διανυκτερεύσεις) από 3 Νοεμβρίου 2019 έως 9 Νοεμβρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Εργατικού Κέντρου 2752028141  και  2752021269.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΝΑΥΠΛΙΟΥ- ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ.

Περισσότερα Άρθρα

Δυο περιστατικά από το “Γαλαξία” διακομίζονται σε νοσοκομείο αναφοράς

Δύο από τα ήδη γνωστά και επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα στον ιό από τη δομή φιλοξενίας στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας” στο Πόρτο Χέλι, διακομίζονται σε νοσοκομείο αναφοράς. Τα δυο αυτά (από τα ήδη υπάρχοντα, να το επαναλάβουμε) περιστατικά, χρειάστηκε να εξεταστούν στο Κρανίδι και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους σε νοσοκομείο αναφοράς.  

Συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας (Ο.Ε.Β.Ε.Α.)

Σας κοινοποιούμε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας (Ο.Ε.Β.Ε.Α.), όπως προέκυψε από την συνεδρίασή  στις 05/10/2022 και μετά από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 28/09/2022. Τα αξιώματα κατανεμήθηκαν ως εξής ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μακρής Παναγιώτης ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Δήμας Γρηγόριος Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Καράμπελας Γεώργιος ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Χρόνης Κωνσταντίνος Α` […]