18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απέχουν αύριο (και) οι λογιστές του Άργους

Ως λογιστές-φοροτεχνικοί όλο το προηγούμενο διάστημα με κίνδυνο την υγεία την δική μας και των οικογενειών μας, επωμιστήκαμε όλο το βάρος των φορολογικών, ασφαλιστικών και όχι μόνο αλλαγών για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Όλοι οι συνάδελφοι με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες της πανδημίας. Μελετώντας συνεχώς νέες εγκυκλίους και εφαρμοστικούς νόμους με ασάφειες, ερχόμενοι αντιμέτωποι με νέες πλατφόρμες γεμάτες ελλείψεις , κατάφεραν και εξυπηρέτησαν το σύνολο των πολιτών, κρατώντας όρθια την οικονομία και την κοινωνία.

Η κατάσταση αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με περαιτέρω επιβάρυνση των συναδέλφων με επιπλέον δηλωτικές υποχρεώσεις σε ασφυκτικές ημερομηνίες ,την στιγμή που τρέχει η διεκπεραίωση των φορολογικών δηλώσεων, και με ένα TAXISnet που τις μισές μέρες δεν λειτουργεί.

Το ποτήρι ξεχείλισε. Η κατάσταση αυτή έχει εξουθενώσει σωματικά και ψυχικά όλους τους συναδέλφους και βλέποντας ότι τα αιτήματα και οι διαμαρτυρίες μας όλο τον προηγούμενο καιρό δεν εισακούγονται, αποφασίζουμε και καλούμε τα μέλη και τους συνάδελφους μας σε 24ωρη αποχή από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020. Η αξιοπρέπεια του κλάδου μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΡΓΟΥΣ

Περισσότερα Άρθρα

1ο Grand Prix Πήλινου Στόχου στην Ελλάδα / Νικητής ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Nathan Hales

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 80 αθλητών, από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και κορυφαίοι πρωταθλητές, διεξήχθη στο Σκοπευτήριο της Μαλακάσας το 1ο Grand Prix Πήλινου Στόχου, Trap κατηγορία Open, στη χώρα μας, στις 22 και 23 Οκτωβρίου, με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Ψαχνών και με την υποστήριξη και συνεργασία της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. […]