19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Απήγαγαν 12χρονο, τον βίασαν και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το Μαϊάμι.

Σε αυτές ένα 12χρονο αγόρι απαθανατίζεται να καταρρέει αιμόφυρτο, έχοντας προηγουμένως δεχθεί σεξουαλική επίθεση και πυροβολισμό στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο άτυχος νεαρός περπατούσε στην περιοχή Μπράουνσβιλ του Μαϊάμι, όταν ξαφνικά απήχθη από ένα μαύρο αυτοκίνητο τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (27/03).
Ο οδηγός του οχήματος εικάζεται πως τον μετέφερε σε κοντινή απόσταση όπου τον κακοποίησε σεξουαλικά, πριν τον πυροβολήσει και τον πετάξει στον δρόμο.

«Φώναζε “βοήθεια, παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει”» ανέφερε ο ποδηλάτης στον τηλεοπτικό σταθμό Local 10, προσθέτοντας: «Τον πήγα σε ένα κατάστημα για να καλέσουν την αστυνομία. Είχε τις αισθήσεις, ωστόσο ξαφνικά έπεσε στο πεζοδρόμιο και μας είπε ότι τον είχαν πυροβολήσει».
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μάλιστα τη στιγμή της κατάρρευσης του αγοριού, το οποίο αιμορραγούσε από το κεφάλι, πυροδοτώντας ανατριχίλα.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Τα Γεγονότα σαν σήμερα 27 Ιανουαρίου, στην Ελλάδα και τον Κόσμο

1593 Το Βατικανό οδηγεί σε δίκη τον φιλόσοφο Τζορντάνο Μπρούνο για τις αιρετικές απόψεις του. 1827 Ελληνικά επαναστατικά τμήματα υπό τους Διονύσιο Βούρβαχη, Πανούτσο Νοταρά και Βάσο Μαυροβουνιώτη δέχονται επίθεση 2.000 πεζών και 600 ιππέων υπό τον Κιουταχή, στο Καματερό Αττικής. Στη μάχη που επακολουθεί πέφτουν ηρωικά ο Βούρβαχης μαζί με 300 μαχητές. 1880 Ο […]

Αυτοπυρπολήθηκε 85χρονος στο Μαλαντρένι

Φρικτό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 85χρονος στο Μαλαντρένι. Ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε καθώς, δέθηκε με σύρμα, “περιλούστηκε”με το πετρέλαιο που είχε προμηθευτεί και έδωσε με αυτό τον πολύ φρικτό και τραγικό τρόπο τέλος στη ζωή του. Οι γείτονες έσπευσαν καθώς η μυρωδιά ήταν έντονη αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι…ο 85χρονος είχε εκπνεύσει. Το […]