19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Απαιτητές από το Περιφερειακό Ταμείο οι πλεονασματικές πιστώσεις των συμβάσεων της “Πελοπόννησος” Α.Ε.

Να καταβάλει η “Πελοπόννησος” Α.Ε. τις πλεονασματικές πιστώσεις των προγραμματικών συμβάσεων, οι οποίες ανέρχονται σε περίπου 900.000 ευρώ, ζητεί το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με απόφαση που έλαβε κατά τη συνεδρίασή του σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, στην οποία ενέκρινε την πιστοποίηση αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών.

Εφόσον η “Πελοπόννησος” Α.Ε. δεν έχει την δυνατότητα να καταβάλλει τις απαιτητές αυτές πιστώσεις, η οφειλή θα βεβαιωθεί στην αρμόδια ΔΟΥ και θα γίνουν απαιτητές από τα εκτελεστά μέλη της Περιφέρειας.

Στη σημερινή συνεδρίασή του, εξ άλλου, το Περιφερειακό Ταμείο προέβη στην έγκριση προγραμματικών συμβάσεων για έργα, μεταξύ των οποίων, η προμήθεια και εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, ο δρόμος Βασιλίτσι – Κορώνη, η προμήθεια και εγκατάσταση κερκίδων στα γήπεδα Ανδρούσας, Βαλύρας και Αγίου Νικολάου Μπούκας στη Μεσσήνη κ.α.

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Μανιάτης: “Αυξήσεις τιμών και κατανάλωσης αερίου”

Κοντά στο 300% οι αυξήσεις τιμών αερίου για 1,4 εκατ. νοικοκυριά στην Ελλάδα. Μεγάλες καθυστερήσεις στις αδειοδοτήσεις αιολικών, πολύ μικρότερες στα φωτοβολταϊκά (Ελλάδα και Ε.Ε.). Αύξηση στην κατανάλωση αερίου για ηλεκτροπαραγωγή, παρά τις εξωφρενικές τιμές του. Η αύξηση της κατανάλωσης άνθρακα φερνει αυξήσεις και στις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου, με την Κίνα να αποτελεί το 50% […]

Ανδρέας Λοβέρδος: Στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου θα ψηφίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη

Tη στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, διευκρινίζοντας ότι δεν είχε προηγούμενη επικοινωνία μαζί του. “Δηλώνω ότι αυτονόητα σέβομαι την πλειοψηφία της 5ης Δεκεμβρίου και πως στις εκλογές της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου θα ψηφίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη, με την επισήμανση ότι έως την ανακοίνωση της παρούσας […]