18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απεργιακή 24ωρη κινητοποίηση από την ΕΛΜΕ Αργολίδας

Για την Τρίτη 9-6-2020 ψηφίστηκε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση από την συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ σύμφωνα με την πρόταση της Ομοσπονδίας. Καλούμε τα μέλη μας να στηρίξουν μαζικά την απεργία ενάντια στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αποφάσισε στο πλαίσιο του σχεδιασμού δράσης της ΟΛΜΕ για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου να συμμετέχει την Τρίτη 9-6-2020 και ώρα 13.00 σε παράσταση- διαμαρτυρία στην ΔΔΕ μαζί με τον ΣΕΠΕ.

Επιπλέον, το ΔΣ της ΕΛΜΕ την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου από τη Βουλή, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 το απόγευμα στην πλατεία δημαρχείου στο Ναύπλιο.

Καλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του νομού μας και τους Συλλόγους Γονέων, να συμμετάσχουν μαζικά ώστε να εκφραστεί η αντίθεσή μας στο υπό ψήφιση αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο.

ΤΟ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Πού βρίσκεται η Ελλάδα σύμφωνα με τους χάρτες του ECDC

Σε ικανοποιητική θέση βρίσκεται η Ελλάδα ως προς τους δείκτες που αφορούν την πανδημία κορωνοϊού σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ως προς τον δείκτη θετικότητας, η Ελλάδα είναι στο 3,6% και πράσινη, μαζί με τη Γερμανία, τις Βαλτικές χώρες και τις Σκανδιναβικές χώρες. Ως προς τον χάρτη θνητότητας, η Ελλάδα είναι καλύτερη […]

Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια σε θέρετρο της Αιγύπτου

Τραγικό φινάλε είχαν οι διακοπές σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου, για μια Αυστριακή τουρίστρια, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στη θάλασσα, όταν την ώρα που κολυμπούσε δέχθηκε την επίθεση ενός καρχαρία,  ο οποίος της έκοψε το χέρι και το πόδι. Η 68χρονη τουρίστρια βλέποντας τον καρχαρία να πλησιάζει προς το μέρος της προσπάθησε να […]