19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αποκριάτικο γλέντι το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο Κουτσοπόδι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσοποδίου σε συνεργασία με την ΚΕΔΑΜ διοργανωσε αποκριάτικο γλέντι το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που ευχήθηκε σε όλους καλές απόκριες τονίζοντας πως φέτος οι εκδηλώσεις στον Δήμο έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις παραδόσεις.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν όλοι μαζί με πολύ κέφι, χορό, μουσική, αερόστατα, δωρεάν κρασί, γκόγκες, τηγανόψωμα και σουβλάκια.
Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Π. Δούρος, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ Π. Σκούφης, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Σαρρής κα.
Στην παραδοσιακή εκδήλωση συμμετείχε και το χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων Περιφερειακό Τμημα Κουτσοποδίου.
Εντυπωσιακά ηταν και τα αερόστατα που άφησαν στον ουρανό γεμίζοντας φωτισμένα χρώματα τη νύχτα.

 

Περισσότερα Άρθρα

Κοπή Πίτας του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κυλικείο του κολυμβητηρίου. Περιμένουμε με μεγάλη χαρά, όλους όσους ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του ΝΟ Ναυπλίου να βρεθούμε μαζί και να διασκεδάσουμε με μουσική και πολύ χορό. Θα υπάρξει μεγάλη λαχειοφόρος με πολλά δώρα με σκοπό την ενίσχυση […]

Φωτιά στο Καλέντζι Κορινθίας

Φωτιά ξέσπασε σε αγροτική έκταση στο Καλέντζι Κορινθίας. Επί τόπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής αλλά και αεροσκάφη. Πιο αναλυτικά επί τόπου επιχειρούν 59 πυροσβέστες, 4 ομάδες πεζοπόρων, 17 οχήματα, 2 ελικόπτερα και 4 αεροπλάνα.